Trening under lockdown

Gruppetimer ute
Vi har nå fått noen avklaringer rundt trening ute i perioden vi er pålagt steng.

Trening med personlig trener (PT) har fått en stor oppgang den siste perioden, spesielt etter forrige lockdown. Vi ser på det som meget positivt at vi allerede nå får lov til å starte med PT-timer ute. Våre PT er selvstendig næringsdrivende og vi tilrettelegger for trygg gjennomføring iht enhver tid gjeldende regler og retningslinjer.

Trening med PT ute

  • PT 1-1 ute, med 2 meters avstand er tillatt.
  • Treningen gjennomføres på baksiden av Avancia, eller etter avtale. PT kan benytte utstyr fra senteret som vaskes godt før- og etter bruk. Treningen gjennomføres ute.
  • Vi tilbyr online oppfølging og coaching for de som ønsker.
  • PT-grupper er ikke forbudt, men det frarådes. Derfor så vil vi ikke kjøre PT-timer med mer enn PT selv og 1 kunde.
  • Vi kommer friske til timen, vasker hender, hoster i armkroken og holder avstand.

Er du nysgjerrig på hva en PT kan gjøre for deg? Det kan være trening, coaching, samtaler mm. Les om PT ved å klikke på knappen under eller klikk her for å lese om hver enkelt PT. Du finner kontaktinformasjon inne på PT sin profil.

Gruppetrening ute

  • Gruppetrening ute, maks 20 deltagere med 2 meter avstand, ikke forbudt, men dette frarådes, grunnet Byrådets sterke oppfordring om å unngå all samling av mennesker, grunnet den utfordrende smittesituasjonen.
  • Av den årsak så velger vi å ikke arrangere gruppetimer ute. Vi ønsker alle sammen å komme tilbake så raskt som mulig på treningssenteret. Jo flinkere vi er i tiden som kommer – desto raskere får vi åpnet dørene og kan trene inne.
  • Online-portalen har mange treningsøkter med instruktør og PT, og øvelser for hjemmetrening. Vi håper det kan bidra til aktivitet i perioden vi er pålagt steng.

Vi er i god dialog med kommuneoverlegen i Lillestrøm. Personlig så har jeg troen på at vi får åpnet opp treningssenteret 01.12.20. – men det avhenger av utviklingen i samfunnet. Samtidig som vi tror og håper på en snarlig åpning – forbereder vi oss på at dette kan ta lengre tid.

Avslutningsvis så vil jeg igjen takke for all støtte vi har fått, det betyr enormt mye for oss – det er avgjørende. Dette skal vi klare sammen!

Du vil fortløpende få informasjon om situasjonen – du får vite med en gang vi vet!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler