Gruppetimer

Gruppetrening hos avancia

Klikk her for å lese informasjon om gruppetrening.

Trening i gruppe

Vi har et bredt utvalg av saltimer på timeplanen, fra yoga og pilates til høypuls og sykkel. Vi har saltimer for deg som aldri har vært på saltimer tidligere, og til deg som har trent mye og ønsker timer som stiller krav til deg som utøver.

Vi disponerer tre saler, i tillegg til at timer blir kjørt i apparat-området. Våre instruktører holder et høyt nivå, og vil bidra sterkt til at du får en morsom – og slitsom treningsopplevelse på våre saltimer.

Avancia har egen app for påmelding til gruppetimer og aktiviteter. I timeplanen og appen ser du beskrivelser av timen, bilde av timen og hvilken instruktør som skal ha timen. Klikk her for å gå til oversikt over gruppetimer hos Avancia Skedsmokorset. Du finner Avancia-appen i AppStore og GooglePlay.

Er du ny på gruppetimer eller lurer på hvordan gruppetimer fungerer? Da kan du lese vår artikkel ved å klikke her, du kan også høre med oss i resepsjonen eller på senteret, så hjelper vi deg.

Klikk her for booking-regler.

Sal- og sykkeltimer

Sal- og sykkeltimer

Vi har et stort sykkelmiljø, og sykkelsalen rommer hele 48 sykler fra Bodybike. Vi har mange dyktige instruktører som står klar for å gi deg en god opplevelse på sykkel, og mange nyttige tips å ta med seg til utesesongen.

Klikk her for å lese og sal- og sykkeltimer.

Timeplan og beskrivelse

Vi har et stort utvalg av gruppetimer, vi har derfor delt timeplanen inn i farger slik at det skal være enkelt å finne frem til timen du ønsker. Her er forklaringen av fargekodene som brukes i timeplanen:

Grønne timer

Kondisjonstrening og sykkeltimer

Rosa timer

Kondisjonstimer med trinn og koordinasjon

Gule timer

Rolige timer for kropp og sjel

Røde timer

Enkle, effektive og tøffe timer

Lilla timer

Styrketimer i sal