Booking av barnepass fra 21.02.

Barnepass
Fra og med mandag 21.2. starter vi med booking i barnepassen. Du kan booke din plass på våre nettsider eller i app. Maks tid for bruk av barnepass er satt til 90 minutter, og tidene er satt på forhånd. Gi beskjed til barnepasseren om du skal på gruppetime, slik at vi får registrert om du eventuelt blir 5 min forsinket til henting.

Booking av barnepass kan gjøres på følgende 2 måter:

1) Via www.avancia.no: Klikk deg inn på «Gruppetimer» under menyen for medlemstilbud, klikk på timeplanen. Velg «barnepass» i menyen øverst på siden. Finn ønsket tidsintervall og book time. 
2) Via ibooking app: Velg «Mer» i menyfeltet og klikk deg inn på «Barnepass booking». Finn ønsket tidsintervall og trykk «Book time». Se hvordan i bildebeskrivelsen under:

Booking av barnepass fra 21.02.

Regler for bruk av Barnepass:

Booking av barnepass er underlagt samme regler som for våre gruppetreningstimer. Logg deg inn på våre nettsider eller spør i resepsjonen dersom du er usikker på hva dette innebærer. Bookingen åpner tre dager i forkant og stenger 30 minutter før ønsket tidsintervall starter. Oppmøte registreres ved ankomst.Avmelding må skje to timer før påmeldte tidsintervall starter. Dersom du ikke møter opp faktureres det kr 90,- pr. Barn under 2 år og kr 50,- for eldre barn.

Eventuelle plasser som ikke er forhådsbooket, kan benyttes av andre medlemmer mot betaling. Pris kr 90,- for barn under to år og 50 kr for de eldre. Beløpet betales i resepsjonen og kvittering femvises de ansatte i Barnepassen ved henting. Du kan kun levere barn du selv er foresatt for.

Ønsker du barnepass inkludert i medlemskapet ditt? Ta kontakt med resepsjonen, så hjelper vi deg!

Booking av barnepass fra 21.02.

ÅPNINGSTILBUD I SPORTS SHOPPEN!
Vi feirer åpning av ny klesbutikk med 15% rabatt på alle varer (bekledning). Tilbudet gjelder fra den 21.02 til og med søndag 27.02!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Booking av barnepass fra 21.02.

Flere
artikler