A-Team Avancia

Med Christian Egner og Rita Simonsen

A-Team Avancia

Kosthold

Skreddersydd kosthold etter ditt mål og ønske. Det gjøres justeringer underveis hvor du også blir fulgt opp med målinger slik at du hele tiden har målbare resultater.

A-Team Avancia

Trening

Treningsplan settes opp etter din målsetning. Denne tilpasses hver deltager og du får veiledning underveis. Vi har fellestreninger for de som ønsker å være med på det.

A-Team Avancia

Undervisning

Vi har klasseroms- undervisning gjennom hele kurset. Du vil lære masse om kosthold og trening slik at dette er noe du kan ta med deg videre og gjøre til varige resultater.

Kort om A-Team

Vi har satt kosthold, trening og undervisning i system slik at du skal få den informasjonen du trenger for å skape varige resultater. Gjennom at vi har klasseromsundervisning gjennom hele kurset vil du lære mye om kosthold og trening slik det burde være.

  • Ønsker du å få bedre resultater med treningen?
  • Ønsker du å lære om kosthold og trening?
  • Ønsker du å få tilrettelagt kosthold og trening til ditt ønske og behov?
  • Ønsker du å få varige resultater med kosthold og trening?
  • Er du ute etter en livsstilsendring?

DA er A-TEAM noe for deg.

Vi har oppstart 3-4 ganger i året, og vi har holdt på siden tidlig 2018.

Rita Simonsen

Trening har vært Rita sin fulltidsjobb i 25år og har presentert på Conventions, vært involvert i produktutvikling og utdanning av nye instruktører. Nå ønsker Rita å hjelpe deg som ønsker å gjøre en endring, få gode resultater med godt planlagt trening og tilpasset kosthold som gir varige resultater.

A-Team Avancia

Christian Egner

Christian er to ganger verdensmester i Athletic Fitness og vinner av et utall ulike titler i kroppsbygging, fitness og de fleste sporter du kan stave. Han åpnet sitt første treningssenter i 1995, han var med på å starte Avancia i 2006 og har som ønske å hjelpe deg med å oppnå ønskede resultater med riktig kosthold og trening.

Bli kontaktet

Har du lyst til å bli med i A-TEAM, men trenger mer informasjon? Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg for å besvare spørsmål du måtte ha.
  • Skriv gjerne kort om hvorfor du ønsker å bli med i A-TEAM og hva som er din motivasjon.
  • * Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy

A-Team nyhetsbrev

Registrer deg for å motta nyhetsbrev knyttet til A-TEAM. Du vil motta informasjon om oppstart, hva kursene inneholder, du vil få tips/triks og ikke minst få vite hvilken mulighet dette egentlig er.