Informasjon om ditt medlemskap

Hei kjære medlem!

Vi ønsker å benytte nok en anledning til å si TUSEN TAKK for all støtte vi har fått. Fredag den 03.04.2020 tok vi avgjørelsen om å stoppe alle fremtidige trekk til vi får lov til å åpne dørene igjen. Vi er ikke sikre på hva myndighetene kommer til å bidra med for vår bransje, MEN jeg synes det er på sin plass at vi også bidrar til denne felles dugnaden.

På rekordtid har vi satt sammen en helt ny hjemmeside slik at du som medlem hos Avancia Skedsmokorset får tilgang til en ny portal for online-hjemmetrening. Her vil du få treningsvideoer av gruppetimer, trening med PT, kostholdsråd og en egen øvelsesbank med hele 105 øvelser du kan trene hjemme og på senteret. Klikk her for å gå til siden for online-hjemmetrening.

Vi håper at dette kan inspirere og motivere til hverdagsaktivitet for deg og din familie. Jeg vil påstå at hverdagsaktivitet er viktigere nå enn noen gang. Og håper med det at din egen portal for online-hjemmetrening kan bidra til av hverdagen blir litt enklere og bedre.

Du som medlem får i dag en e-post og sms med link hvor du kan registrere deg gratis for online-hjemmetrening.

Klikk her for å lese om OnlinePT.
Følg med her på vår Facebook-side.
Klikk her for å følg med på daglige treningsvideoer og inspirasjon via vår Instagram-side.

Da vi har stoppet alle fremtidige trekk og innbetalinger, vil du ikke ha muligheten til å fryse medlemskap for perioden vi har stengt. Frys av medlemskapet åpnes opp igjen når vi får lov til å åpne dørene til vårt flotte senter.

Håper det står bra til med deg og din familie. Sender mine varmeste tanker.

Hilsen fra Magnus, daglig leder
#teamavancia

Søknadsskjema - frys av medlemskap

Melding den 03.04.20:
Vi har stoppet alle fremtidige trekk og innbetalinger. Ditt medlemskap er allerede stoppet/fryst for tiden vi har stengt. Vi ser frem til vi får lov til å åpne senteret igjen.