Sal- og sykkeltimer

Stort utvalg av timer i gruppe med instruktør

Informasjon om sal og sykkel

Sal

Vi har et bredt utvalg av saltimer på timeplanen, fra yoga til høypuls. Vi har saltimer for deg som aldri har vært på saltime før, og til deg som har trent mye og ønsker timer som virkelig stiller krav til deg.

Vi disponerer tre saler, i tillegg til at timer blir kjørt i apparatområdet. Våre instruktører holder et høyt nivå, og vil bidra sterkt til at du får en morsom – og slitsom treningsopplevelse på våre saltimer.

Sykkel

Vi har et stort sykkelmiljø, og sykkelsalen rommer hele 48 sykler fra Bodybike. Vi har mange dyktige instruktører som står klar for å gi deg en god opplevelse på sykkel, og mange nyttige tips å ta med seg til utesesongen.

Noen instruktører er selv aktive og erfarne syklister, mens andre vil vise at innesykling er en fantastisk form for kondisjonstrening selv om du ikke er syklist.

Pulsbelte

Vi har system fra iQniter. Dersom du ønsker å benytte deg av pulsbelter i våre sal og sykkeltimer får du kjøpt pulsbelte til en god pris i resepsjonen. Du kan også bruke utvalgte pulsbelter fra Polar, dette registreres inne på «My iQniter» sin side.

Klikk her for å se youtube video om hvordan du registrerer ditt belte. Vi kan også registrere i resepsjonen hos Avancia Skedsmokorset.

Klikk her for å gå til din «My iQniter» side for informasjon, endringer og registrering.

Pulsbelte support/service

Hvis du opplever problemer med pulsbeltet ditt er det viktig at feilsøkingen gjøres i riktig rekkefølge. Gjennomgå punktene under og prøv å identifisere hva som kan være problemet.