Tiltakene fortsetter. Nytt formannskapsmøte 13. januar 2021

Avancia pålagt ny nedstengning fra den 3.3.21
Lillestrøm kommune har i dag hatt formannskapsmøte for å vurdere tiltakene som ble iverksatt den 10.11.20.

Det ble besluttet at tiltaket om nedstengning av treningssentre i Lillestrøm fortsetter, og at de skal ha nytt møte den 13. januar for å ta ny vurdering av tiltakene. Med andre ord så er vi pålagt en videre nedstengning og får tidligst åpne etter møte den 13. januar 2021.

Vi har fått positive tilbakemeldinger rundt løsningen med valgfritt stopp av trekk, og dette har vært avgjørende for vår fremtid – tusen takk for all støtten! Du utgjør en forskjell.

Dersom nedstengningen fortsetter etter nytt formannskapsmøte den 13. januar 2021, vil vi tilby samme løsning til våre medlemmer, hvor du selv kan velge om du ønsker å stoppe trekket den 20.01.20. Med bakgrunn i hvor mange som ønsket å støtte oss nå i desember, er vi sikre på at dette er noe vi skal klare.

Tiltakene fortsetter. Nytt formannskapsmøte 13. januar 2021

Det er trist at nedstengningen fortsetter, men vi er fast bestemt på at dette er noe vi skal klare sammen. I denne tiden, som er tøff for mange, hjelper det veldig å tenke over hvor mye bra vi har på senteret og hvor bra vi skal få det i fremtiden.

Snakker på vegne av hele Team Avancia når jeg sier at vi virkelig savner hverdagen med dere alle – vi gleder oss veldig til å se dere igjen!!

Ta vare på deg selv og dine, vi tenker mye på deg.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler