Påskehilsen og status fra ditt Team Avancia

Håper det står bra til med deg og dine, og at du har en fin påske!

Situasjonen er den samme siden sist vi «snakket sammen». De nasjonale tiltakene vi er underlagt varer til den 11. april. Hvis nasjonale myndigheter viderefører tiltakene fra den tid, vil vi fortsatt holdes stengt. Dersom nasjonale myndigheter velger å gi kommunene valget om hvilke tiltak som gjelder så er det opp til formannskapet i Lillestrøm hva som skjer videre. Vi håper på det beste – også vet vi mer når tiden nærmer seg 11. april 2021.

Vi er veldig glad for all støtte vi har fått gjennom denne vanskelige tiden, vi vet at det finnes flere som er i en uønsket situasjon. Dersom du er en av de som er i en vanskelig økonomisk situasjon grunnet corona, så tilbyr vi deg nå å fryse ditt medlemskap med trekk den 20.04. ved å klikke her (frist for å registrere frys 05.04.21). Vi håper dette er med på å gjøre din situasjon enklere, samtidig som vi håper at så mange som mulig – har mulighet til å støtte oss.

Online portal og treningsprogram
Våre PT har laget flere treningsprogram som du kan bruke hjemme og ute, med og uten utstyr. Du kan se og laste ned treningsprogrammene ved å klikke her.

Påskehilsen og status fra ditt Team Avancia

Online medlemsportal
Online-portalen er gratis for alle medlemmer ut treningsåret 2021, dersom du ikke allerede har registrert deg kan du gjøre det ved å klikke her. I portalen finner du også en egen øvelsesbank med over 100 øvelselser for hjemmetrening. Vi håper dette kan inspirere til trening for deg og dine.

Sender varme klemmer og hilsninger fra hele Team Avancia! Håper påsken blir fin for deg og dine, og at vi forhåpentligvis får muligheten til å treffes om ikke så altfor lenge.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler