Bruk av munnbind for ansatte

Bruk av munnbind for ansatte
Vi har lenge hatt som mål å være størst på trivsel og treningsglede. Vi ønsker også å være best på smittevern og sette en standard for bransjen - nå starter vi med munnbind for ansatte.

I tråd med utviklingen i samfunnet og at vi ønsker å ta smittevern seriøst – innfører vi nå bruk av munnbind for alle ansatte. Dette inkluderer alle PT med kunder, resepsjon i resepsjonsområdet og på ordensrunder, og instruktør til- og fra gruppetimer. Eneste unntak for bruk av munnbind for ansatt er under gruppetimer, her har vi egen instruktørsone med god avstand til våre medlemmer.

I forrige uke gikk Helsedirektøren ut og sa at man ikke trengte å bruke munnbind på treningsenteret, da vi er nøye med smittevern. Det føltes veldig godt med skryt fra myndighetene om at vi tar smittevern seriøst og har kontroll. Vi har gode rutiner for vask og renhold. Vi er heldig som har store lokalet med god plass. Vi har også lagt til ekstrarutiner som egne flasker og kluter, vask av gulv mellom hver gruppetime osv. – dette er i tillegg til utarbeidet bransjestandard med myndighetene.

Vi får tilbakemeldinger fra våre medlemmer om at de føler seg trygge på trening hos oss, det føles veldig bra og er viktig for oss. Du skal være trygg på trening hos oss og vi skal legge tilrette for et bra smittevern med gode rutiner – både for ansatte og for deg som medlem. Vårt inntrykk er at alle våre medlemmer tar smittevern seriøst, holder avstand, vasker hender og blir hjemme ved sykdom. Dette gjør vi for å sørger for trygge rammer for alle på treningssenteret.

Det er ikke påbudt med bruk av munnbind på treningssenteret, men vi har allikevel registrert at det er endel som bruker munnbind (spesielt i prime-time). Du velger selv om du bruker munnbind eller ikke – vi skal sørge for bra smittevern, god avstand og gode rutiner – slik at du skal være- og føle deg trygg uansett hva!

Vi innfører munnbind for alle ansatte fom torsdag den 5/11.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler