Functional fitness

Avancia Functional fitness

Avancia utvider med Functional Fitness (AFF)

Functional Fitness er klassifisert som trening hvor du forbereder kroppen på dagligdagse gjøremål, aktiviteter og bevegelser. Du trener og lærer kroppen din å kjenne, kroppen og musklene jobber sammen og gjør seg bedre rustet for dagligdagse gjøremål.

Vi trener på bevegelser og øvelser du får utnytte av i hverdagen og ikke minst gjør deg bedre rustet og sterkere til å utføre oppgaver hjemme, på jobb og i din idrett. Bevegelser i form av at du setter deg ned, du reiser deg opp, du strekker deg etter noe eller trekker noe til deg og generelt løfting av alt mulig er deler av Functional Fitness.

Vi trener i grupper på 8-12 med trening inspirert fra olympisk vektløfting, turn, styrketrening, utholdenhetstrening, hinderløp, kettlebell og bevegelighet. Det er forskjellig nivå på timene, det tilpasses for de som ikke har trent mye tidligere, de som er godt trent og de som driver med toppidrett.

Functional fitness

Head Coach

Rune Nivlheim

Rune har sin idrettsbakgrunn fra fotball, håndball og snowboard. Sist nevnte hvor han var kursholder for Snowboardforbundet og instruktør i en Funkis klubb. Rune er sertifisert Functional Fitness coach og har hovedansvaret på AFF. Han er kontaktpersonen hvis det skal være noe og blir personen du forholder deg til, ved siden av våre andre dyktige Coacher og PT’er som kommer til å ha treningsøkter inne på AFF.

> Ta kontakt med Rune hvis du har spørsmål eller om du ønsker prøve AFF.

Ta kontakt i dag

Har du lyst til å prøve AFF for å se om dette er noe som kan passe for deg? Send vår Head Coach og PT Rune et kontaktskjema, så blir han å ta kontakt for en hyggelig prat.
  • Skriv gjerne om du ønsker mann/dame, kort om din målsetning og ønsket tid for trening.
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.