Online PT

Tren hvor du vil med din egen online pt

Online PT
Programmer for egentrening
Online PT
Egen app for loggføring av treningen
Online PT
Oppfølging over nett

Online PT-Tjenester

Vi tilbyr nå alle medlemmene våre muligheten til Online PT. Dette innebærer oppfølging med din egen personlige trener over nett og via en egen APP. Her kan du og din PT følge med på treningen sammen. Du vil få personlige planer på trening og kosthold, for deg og eller deg og din familie. Din personlige trener vil følge opp treningen online, pushe deg, og sørge for at du har noen å snakke med om det skal være noen spørsmål!

Er du en av de som ønsker Online PT? Fyll ut kontaktskjema under så vil en PT ta kontakt med deg snarest for å avtale telefonmøte og gå gjennom hvordan vi gjør dette fremover. Vi har ingen bindingstid på dette produktet. Vårt mål er også at Online PT er en tjeneste og et produkt vi kan tilby våre medlemmer, også etter at Avancia åpnes igjen.

Online PT standard

1990,- i mnd.

Med Online PT standard vil du få treningsplan, kostholdsplan, og oppfølging med PT 30 min i måneden. Dette er for deg som ønsker å opprettholde treningen, følge med på resultatene, bli motivert, få variasjon og sørge for at kroppen er frisk og rask.

Online PT PRO

2990,- i mnd.

Med Online PT PRO vil du få treningsplan, kostholdsplan, og oppfølging med PT via digital/telefon, 20 min i uken.

Online PT familie

3990,- i mnd.
Med Online PT familie vil du og din familie (alle i husstanden) få treningsplan, kostholdsplan, tilgang til hver deres APP for loggføring og statistikk, samt oppfølging med PT via telefon opp til 3 ganger i uken. Dere vil også få muligheten til å ha 30 min trening, 1 gang i uken sammen med PT. Økten streames via zoom eller facetime. Her kan dere sammen ha «familiemøte» sammen med PT for snakke om treningsuken, hvordan det går med kosthold og sammen bli motiverte til mer aktiv hverdag med gode råd fra en dyktig personlig trener.

Betaling skjer via avtalegiro, uten bindingstid. Avtalen bekreftes pr. e-post. Første betaling blir via sms-faktura til avtalegiro er opprettet. Vi ser frem til et helt nytt og spennende PT-produkt. Online PT vil også være et sentralt produkt for deg som medlem, også etter åpning av senteret. Sammen mot en aktiv hverdag!

Les om våre dyktige personlige trenere

Kontakt meg for online coahing

Du vil bli kontaktet av en personlig trener for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha, avtale oppstart, og for å gi tilgang til din egen PT-app. Du vil få tett oppfølging gjennom hele prosessen, føle deg sett og hørt!

  • Feks. Hvis du ønsker å skrive om ditt mål
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.