Hva er ditt mål?

Ønsker du å bli en del av avancia-familien?

God prosess = måloppnåelse

Hva er ditt mål med treningen? Det sies at mindre enn 10 prosent av den norske befolkningen setter seg skriftlige mål. Samtidig så viser det seg at minst 90 prosent tror det lønner seg.

Det finnes flere grunner til at 90 prosent av oss ikke setter seg konkrete mål. Dette er personlig og varierer fra hver og en av oss, heldigvis så er vi forskjellige og unike på hver vår måte. Når vi ser nærmere på hva som er viktig når det kommer til en målsetning, er det 3 ting som skiller seg ut for måloppnåelse:

1. Bevisstgjøring

Vi blir mer bevisst på målsetningen når det skrives ned. Det sier at man bør «smake» på ordene og målet. Det handler også om å prioritere iht økologien rundt målsetningen. «Er dette måler riktig?», «Er dette noe jeg kan leve med over tid?».

2. Forpliktelse

Med en målsetning kommer det en forpliktelse. Forpliktelse kan være et ord ikke mange liker, men med riktig målsetning og riktig håndtering av en målsetning vil dette bli snudd til noe veldig positivt. Et eksempel kan være at man forteller om sin målsetning til venner/familie, det kan bli en forpliktelse og noe positivt hvis man bruker de «riktige» verktøyene på veien for å sørge for at dette er bærekraftig og noe som er varig.

3. Støtte

De/den man viser eller forteller målsetningen til, kan være en hjelp mot måloppnåelse. Uten å «generalisere» for mye så ser vi at de som får profesjonell hjelp til å sette sin målsetning har høyere sannsynlighet for å oppnå sitt mål. Ved at man setter seg en målsetning så er det nærmere 55% større sannsynlighet for måloppnåelse. Det sier oss mye om hvor viktig det er med en god målsetning og ikke minst at dette er en målsetning som er økologisk for deg og ditt liv.

Som Personlig Trener (PT) så har vi flere modeller for å kartlegge en målsetning og komme frem til en målsetning som både er attraktiv nok, bærekraftig og økologisk for deg og ditt liv. Målsetning er personlig og varierer fra hver enkelt person, det er nettopp dette som er så spennende og som gjør at PT gleder seg like mye til hver kartleggingstime.

Book kartlegging

Som medlem har du 1 PT-intro inkludert i medlemskapet. Mange velger å benytte seg av denne for å få kartlagt sine mål med treningen, sammen med en dyktig Personlig Trener (PT). Fyll ut skjema nedenfor, så tar en PT kontakt for å avtale tid for kartlegging.
  • Kort om din målsetning og ønske med kartleggingen.
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.