Vi skal være et trygt senter!

Hos Avancia Skedsmokorset skal du føle deg trygg når du trener. Her kan du lese om hva vi gjør for at senteret skal være trygt, samtidig som du kan lese hva du kan forvente av oss og hva vi forventer av deg.

Fra den 25. september 2021 opphever myndighetene kravet om avstand og andre restriksjoner som antall i lokalet og på timer. Vi ønsker å legge til rette for trygg trening, så du vil fortsatt finne sprayflaske og egen klut ved inngangen, sammen med håndsprit.

Velkommen til trygg trening!

Hva forventer vi av deg?

 • Kom frisk!
  Du skal ikke komme på trening dersom du er syk, føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Dette ser vi meget strengt på.
 • Vask hendene!
  Alle medlemmer skal vaske eller rengjøre hendene sine med antibac/såpe før og etter trening. Husk at god hostehygiene er minst like viktig som god håndhygiene.
 • Vask av utstyr!
  Alle medlemmer får utdelt sprayflaske med desinfeksjon ved ankomst. Alle besøkende skal vaske av utstyr og apparater før og etter bruk.
 • Bruk munnbind!
  Du skal bruke munnbind ved ankomst, og når du forlater senteret. Samt på alle områder der det ikke utøves fysisk aktivitet.

 

PS: Hvis du vil trene og er i risikogruppe. Ta kontakt med lege for medisinske råd.

Hvordan trene komme seg på trening?

 • Skal du på gruppetimer booker du trening via vår nye app (appstore eller googleplay). Vi anbefaler at alle medlemmer laster ned vår nye app.
 • Skal du trene styrke- eller kondisjon er drop-in som vanlig. Vi anbefaler at alle som kan trene på morgen/formiddag gjør det. Dersom vi når maksgrensen for antall personer i lokalet så kan du risikere at du må vente. Vi er nødt til å be om at alle medlemmer er tålmodige i kommende periode, spesielt de første tiden slik at vi får evaluert og sett hvordan den nye hverdagen fungerer.
 • Du får sprayflaske med desinfeksjon og egen klut ved inngang. Dette skal du ha med deg ila. treningen og vaske av utstyr og apparater. Flasken vaskes over og kluten legges i egen beholder for brukte kluter etter bruk, slik at vi kan klargjøre til neste bruker.

Last ned ibooking-appen her:
(Bruk telefonnummer og fødselsdato for å logge inn)

3 viktige punkter til deg som medlem:

 1. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme.
 2. Hostehygiene og renhold av utstyr. Host i papir eller armkroken og vask av alt utstyr etter bruk. 

 3. God håndhygiene, både ved å vaske hendene ved ankomst og ofte underveis ­og spesielt å unngå å ta seg i ansiktet med urene hender, er viktig for å hindre kontaktsmitte.


FHI hygiene:

Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Du kan enkelt kontakte oss via vår Facebook-side eller telefon 64 83 51 70.