Vi skal være et trygt senter!

Hos Avancia Skedsmokorset skal du føle deg trygg når du trener. Vi følger alle retningslinjer gitt fra myndighetene og sørger for at du skal få et fint besøk på vårt treningssenter. Her kan du lese om hva vi gjør for at senteret skal være trygt, samtidig som du kan lese hva vi forventer av deg som medlem.

Bransjenormen tar utgangspunkt i de tre bærende pilarene for smittevern som Helsedirektoratet har basert sine veiledere på:

 1. Kunder og ansatte som har symptomer på covid-19 skal holde seg hjemme.
 2. God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold.
 3. Holde minst 1 meters avstand og redusert kontakt mellom personer.

Vi har satt en begrensning på antall i lokalet til enhver tid. Etter vurdering av tidligere besøk i perioden og ifm regler og rutiner har vi besluttet å ikke kjøre booking på styrke- og kondisjonstrening. Vi anbefaler at du som kan trene på morgen/formiddag gjør dette også avlaster vi trykket på kveldstid. Dersom vi ser behovet for booking vil dette komme raskt.

Hva forventer vi av deg?

 • Kom frisk!
  Du skal ikke komme på trening dersom du er syk, føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Dette ser vi meget strengt på.
 • Hold avstand!
  Alle skal holde trygg avstand på 1 meter, ved harde kondisjonsøkter øker avstanden til 2 meter. Det er ikke tillatt med berøring, klemming eller håndhilsing.
 • Vask hendene!
  Alle medlemmer skal vaske eller rengjøre hendene sine med antibac/såpe før og etter trening. Husk at god hostehygiene er minst like viktig som god håndhygiene.
 • Vask av utstyr!
  Alle medlemmer får utdelt sprayflaske med desinfeksjon ved ankomst. Alle besøkende skal vaske av utstyr og apparater før og etter bruk.
 

PS: Hvis du vil trene og er i risikogruppe. Ta kontakt med lege for medisinske råd.

Hvordan trene "i den nye tiden"?

 • Skal du på gruppetimer booker du trening via vår nye app (appstore eller googleplay). Vi anbefaler at alle medlemmer laster ned vår nye app, her kommer det nyttig informasjon ifm kommende periode.
 • Skal du trene styrke- eller kondisjon er drop-in som vanlig. Vi anbefaler at alle som kan trene på morgen/formiddag gjør det. Dersom vi når maksgrensen for antall besøkende så kan du risikere at du må vente. Vi er nødt til å be om at alle medlemmer er tålmodige i kommende periode, spesielt de første ukene slik at vi får evaluert og sett hvordan den nye hverdagen fungerer.
 • Kom ferdig skiftet og med håndkle/vaskeklut. Du får sprayflaske med desinfeksjon ved inngang. Denne skal du ha med deg ila. treningen og vaske av utstyr og apparater før og etter bruk. Bruk av eget håndkle/klut gjør at vi slipper enorme mengder med avfall, samtidig som vi kommer til å få en enorm kostnad på papir. Flasken leveres etter treningen, vaskes over og gjøres klar til neste som skal benytte den.

Last ned ibooking-appen her:
(Bruk telefonnummer og fødselsdato for å logge inn)

6 viktige punkter til deg som medlem:

 1. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme.
 2. Hostehygiene og avstand er avgjørende for å begrense dråpesmitte. 

 3. God håndhygiene, både ved å vaske hendene ved ankomst og ofte underveis ­og spesielt å unngå å ta seg i ansiktet med urene hender, er viktig for å hindre kontaktsmitte.

 4. Økt fysisk avstand mellom mennesker reduserer muligheten for smitte, også før symptomer på sykdom oppstår.
 5. Alt utstyr må vaskes av etter bruk.
 6. Alle medlemmer må medbringe eget håndklede for å ligge på etc, men matter og annet utstyr må lånes/leies av virksomheten dersom dette vaskes over etter bruk.

Åpningstider fra 17. august 2020:

Mandag: 06:00-22:00
Tirsdag: 08:00-22:00
Onsdag: 06:00-22:00
Torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 06:00-21:00
Lørdag: 09:00-18:00
Søndag: 10:00-19:00

Barnepass holdes stengt og vi vet ikke når den kan åpnes. Vi serverer heller ikke frokost i kommende periode. Dersom du har medlemskap som inkluderer barnepass og frokost vil du settes ned til medlemskapet Avancia Pluss som inkluderer styrke- og kondisjonstrening samt gruppetimer fra trekket den 20.07.20.

Vår fremtid belager seg på at alle regler og retningslinjer blir fulgt. Vi håper alle tar dette seriøst for alles trygghet og samtidig tar med deg masse godt humør og treningsglede ned på senteret.

Vi håper det er flere som velger å periodisere treningen utover dagen og uken, slik at vi slipper å nekte noen inngang ved at vi når maks antall i lokalet. Hvis det blir behov så har vi løsning for booking klart, derfor så anbefaler vi at du laster ned den nye appen her: appstore eller googleplay.

FHI hygiene:

Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Du kan enkelt kontakte oss via vår Facebook-side eller telefon 64 83 51 70.