PT-Intro

Kroppsanalyse med PT

Gratis Inbody-kroppsanalyse

Som nytt medlem får du gratis Inbody-kroppsanalyse (verdi 790,-). Kroppsanalysen gjennomføres i et eget rom, tar 1-2 min, utføres stillestående, med klær (uten sokker), og sammen med en PT. Du vil få en grundig gjennomgang på 20-25 min sammen med en PT etter testen. Dette gir en god indikasjon på hvordan det står til i- og med kroppen, og hva du bør fokusere på for å «optimalisere» trening og kosthold mot dine mål. Klikk her for å lese om Inbody-kroppsanalyse. Gratis test må bookes innen 30 dager fra innmeldt dato.

Book din INBODY-KROPPSANALYSE

Som medlem har du gratis Inbody-kroppsanalyse inkludert i medlemskapet. Mange velger å benytte seg av denne for å få kartlagt sine mål med treningen, sammen med en dyktig Personlig Trener (PT). Fyll ut skjema nedenfor, så tar en PT kontakt for å avtale tid for gjennomføringen av testen.

  • Kort om din målsetning og ønske med kartleggingen.
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.