6. Drikk melk
Kalsium forbedrer fettforbrenningen. Inkluder meieriprodukter i kostholdet.
7. Et eple om dagen
Polyphenolene i epler forbredre fettforbrenningen. Et vanlig eple gir 200 mg polyphenoler og drøyt 20 gram karbohydrater.
8. Krydre hverdagen
Sterke krydder innholder capsaicin, et emne som øker forbrenningen. Bruk chili, pepper og andre sterke krydder i matlagingen.
9. Nøtter
Loma Linda University, California, viser at inntak av nøtter er positivt for fettforbrenningen. Vær obs på at nøtter inneholder mye kalorier så reduser mengden karbohydrater når mengden fett, også fra nøtter, øker.
10. Organisk mat
Journal of Dairy Science viser at organisk mat inneholder mer av blant annet de viktige Omega 3 fettsyrene som forbedrer fettforbrenning. Dyrere, ja, bedre, ja…
Publisert: 14.03.2019
Artikkelen er levert i samarbeid med www.afpt.no