Viktig oppfordring fra daglig leder

Vi har et ønske om at du som medlem holdes oppdatert på hva som skjer og hvordan det går. Nå får du informasjon om hvordan det går og hva som skal til for at vi overlever fremtiden.

Vi fant tidlig ut at våre regler og rutiner fungerer, dette er takket være deg som medlem. Dette gjør at alle kan føle seg trygg på trening. Det har også blitt gjennomført en omfattende studie ved treningssentre og smittefare, det viser seg at det er trygt og sikkert å trene på treningssenter. Du kan lese artikkelen her.

Status økonomi, inn- utmeldinger

  • Vi har hatt nærmere 250 oppsigelser siden lockdown 12.mars 2020, det utgjør ca. 10% omsetningstap.
  • Vi har fått nærmere 70 nye medlemmer siden gjenåpning.
  • Siden lockdown har vi hatt omsetningstap på nærmere 3 mill. og kun 379.000,- x 2 i støtte.
  • Når jeg går over regnskapstallene for 2019 satt vi igjen med 6,3% i resultat. Med andre ord så har vi en tøff tid i møte og er avhengig at våre medlemmer beholder sine medlemskap og bidrar til at vi får nye medlemmer til vårt kjære treningssenter. Vi kan gjøre mye, men vi trenger sårt all støtte og hjelp vi kan få for å komme oss tilbake på beina.

3 punkter for overlevelse

Det er endel faktorer som vi ikke får påvirket eller gjort noe med, vi er nødt til å fokusere på hva vi får gjort noe med. Disse tre punktene er med på at vi overlever og kommer oss gjennom kommende periode:

  1. At alle fortsetter med å følge gitte regler og rutiner for smittevern. Her har du som medlem vært dyktig, det settes veldig pris på. Du sørger for at vi har et trygt senter.
  2. At du som trofast medlem beholder ditt medlemskap. Våre medlemsinntekter er avgjørende for overlevelse.
  3. At vi alle sammen bidrar til at Avancia får medlemsvekst tilsvarende tapet vi har hatt. Vårt mål er at vi ila 2020 skal være tilbake til der vi var før lockdown. Nye medlemmer gir økt omsetning slik at vi kan få hodet over vann og sammen sørge for at Avancia forblir på Skedsmokorset.

I skrivende stund ser jeg at det blir skrevet mye om trofasthet hos deg som medlem og en oppfordring til hjelp med å rekruttere nye medlemmer for å øke omsetningen vår. Kostnader er kuttet til maks uten at det skal gå utover produktivitet og treningstilbud. Hvis vi blir nødt så kommer vi til å ta ytterligere grep om kostnadene. Jeg vil spesifisere at ingen ansatte skal bli berørt av tiltak for kostnadsbesparelse, dette skal vi klare uten at det skal gå utover noen i Avancia-familien.

Jeg er optimistisk og har klokketro på at dette er noe vi skal klare sammen. Spørsmålet er bare hvor lang tid det vil ta før vi er tilbake og hva vi skal foreta oss av tiltak og avgjørelser på veien.

Håper du og dine kjære får en flott sommer, samme hva planene måtte være. Du skal vite at vi tenker på deg. Vi gleder oss til fremtiden fylt med treningsglade dager og positivitet.

Med ønske om en god sommer, fra ditt kjære Team Avancia.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler