Viktig lesing før vi går tilbake til treningshverdagen

Vi håper at sommeren har behandlet deg bra og at du er klar for hverdagen.

Jeg vi starte med å skrive noen ord om hvor viktig det er at vi alle fortsetter med å følge våre gitte smittevernregler og rutiner. Vi skal på ingen måte se lettere på tiltakene som er i iverksatt, og vi håper at alle forstår hvorfor det er viktig at alle regler og tiltak blir fulgt. Det handler om at vi sammen skal ta vare på treningssenteret og ikke minst sørge for at alle medlemmer skal være trygge hos oss. Du kan lese om våre smittevernregler her.

VIKTIG:

Vær hjemme i 10 dager om du har vært i utlandet eller på reise, om du har vært i samlinger med flere andre, eller om du har vært i kontakt med noen som kan være eller har vært smittet. Dette gjør vi for at vi skal ha et trygt senter.

ØVRIG INFO:

  • Fra mandag den 17. august setter vi i gang med ordinære åpningstider (tirs & tors åpner vi kl. 08:00).
  • Fra mandag den 24. august starter høstens timeplan. Dette betyr flere timer på planen, også er noen timer avkortet ifm smittevern.
  • Det blir PT-dager i uke 36. Denne uken vil du få rabatt på PT-tjenester. Mange benyttet denne muligheten til å gjøre en ekstra god deal for å nå sine mål med trening og kosthold. For mange (meg inkludert) så er PT det som skal til for å nå målene med treningen.

Vi gleder oss til en spennende høst. Sees på trening!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler