Avancia Skedsmokorset står i fare for å gå konkurs

Vi er nå i en situasjon vi som lokal bedrift frykter aller mest, vi står i fare for å gå konkurs. For første gang siden 2006 stenger Avancia Skedsmokorset dørene.

Våre myndigheter har pålagt Avancia Sport Center og alle andre treningssenteret i Norge til å holde midlertidig stengt til og med den 13.april. Bakgrunnen for denne avgjørelsen er utbruddet av koronaviruset og dette pålegget er et av tiltakene for å begrense smitten. Avancia beklager sterkt den ulempen dette medfører for alle våre trofaste medlemmer.

For Avancia er det viktig å ta godt vare på alle våre kjære medlemmer, som vi har gleden av å være en del av hverdagen til. Vi vet at god og nok søvn, spise sunt og fysisk aktivitet er viktige faktorer for å styrke immunforsvaret. Derfor har vi iverksatt alternative tiltak for å redusere de ulempene denne midlertidige stenging medfører deg som trofast medlem. Vi ønsker å inspirere til hverdagsaktivitet gjennom våre sosiale medier og vår nye plattform for hjemmetrening. Vi legger ut daglige videoer på vår Instagram-konto. Nå kommer det også streaming av gruppetimer på Facebook. For deg som ønsker å ha oppfølging av PT i denne perioden har vi utviklet et nytt produkt som heter OnlinePT. Du som medlem har også fått tilgang til din egen treningsapp som heter Myworkout, det er allerede over 200 medlemmer som har lastet ned appen. Det synes vi er kult! Vi ønsker dette bidrar til at tilbudet opprettholdes i den grad det er mulig uten et fysisk sted å være.

Virusutbruddet og vedtaket om midlertidig stenging av Avancia er en ekstraordinær hendelse. Den innebærer av Avancia selv ikke er ansvarlig for begrensningen av treningsmuligheter. Dette er en situasjon som er ute av vår kontroll. Det innebærer at vanlige betingelser i medlemskontrakten fortsatt gjelder, og at vi nå trenger din støtte mer enn noen gang. Ved siden av at vi har gitt alle medlemmer tilgang til egen treningsapp, har vi nå fått ferdig en ny hjemmeside på rekordtid! Vi har de siste 14 dagene jobbet med å få på plass ny hjemmeside med en egen portal for online-hjemmetrening. Denne lanseres på fredag, hvor du som medlem får en egen innlogging og tilgang til 30+ videoer for hjemmetrening. Du vil finne alt fra gruppetimer til trening med PT og kostholdstips. Alle våre trofaste medlemmer vil få gratis tilgang til portalen ut hele 2020.

Vi er veldig glad for tilbakemeldingene og støtten vi har mottatt i perioden. Vi håper på at tiltakene vi har gjort sees på som verdifulle, og at det kan være med på å ta vare på deg og din families helse i tiden senteret holder stengt. Vi bruker tiden vi ikke har tilgang på senteret til å gjøre våre tilbud enda bedre! I disse dager pusser vi opp senteret, samt filmer opp for å gi deg som medlem muligheten for online-hjemmetrening.

Fortsetter under bildet.

Avancia Skedsmokorset står i fare for å gå konkurs

Vi er nå i en situasjon vi som lokal bedrift frykter aller mest, vi står i fare for å gå konkurs. Det ser faktisk skikkelig stygt ut, skal jeg være helt ærlig.. Din støtte er viktigere nå, enn noen gang.. Det blir en felles dugnad for alle, slik at vi kan beholde Avancia på Skedsmokorset. Sammen skal vi redde VÅRT flotte treningssenter fra å møte en potensiell konkurs. Vi vet lite om hvor lenge myndighetene velger å holde treningssenter stengt, men vi håper dette går over raskt for å unngå konkurs..

Vi har klart å få gjennom delvis betalingsutsettelse på husleien. Det eneste positive med det, er at vi klarer oss gjennom denne tøffe stenge-perioden. MEN med forhøyet husleie etter åpning, og potensielt mange utmeldinger kan dette se stygt ut. Dersom det er mange som sier opp eller fryser sitt medlemskap, rammes vi hardt økonomisk, og vi kommer ikke til å klare oss. Det er en tøff sannhet, men noe vi må forholde oss til..

Fortsetter under bildet..

Avancia Skedsmokorset står i fare for å gå konkurs

NY PLATTFORM FOR HJEMMETRENING
Vi gjør vårt ytterste for at du som medlem skal få et bra treningstilbud, selv om vi dessverre ikke har et treningssenter å gå til helt enda. Vi har fått på plass ny hjemmeside på rekordtid! Der vil du som medlem få  egen innlogging og tilgang til 30+ treningsvideoer for hjemmetrening fra første dag. Du vil få tilgang til alt fra gruppetimer, egentrening hjemme, trening med PT og kostholdsråd fra vår ernæringsekspert Juma Iraki. Treningsøktene er både med og uten utstyr. Vi filmer opp fortløpende, og det kommer nye videoer hver uke fremover.

Noen av treningsøktene vi har filmet opp:
– Trening med minibands
– Trening med Kettlebell
– Dansetimer
– Yoga og mindfullness
– Fullkroppstrening uten utstyr
– Styrke og utholdenhet hjemme
– Sterk kjerne og core
– Functional fitness økter

Fortsetter under bildet..

Avancia Skedsmokorset står i fare for å gå konkurs

Til fredag får du en ny e-post av oss med informasjon om den nye online portalen for hjemmetrening. Du som trofast medlem vil få gratis tilgang til denne portalen gjennom hele 2020. Vi håper dette kan bidra til hverdagsaktivitet for deg selv og din kjære familie.

TUSEN TAKK for all støtte.
Vi savner deg som medlem, og ikke minst vårt kjære treningssenter. Vi ser frem til åpningen av Avancia!

Ydmyk hilsen
Magnus, daglig leder
#teamavancia

Håper du og din familie har det bra.
Sender mine varmeste tanker.

Avancia Skedsmokorset står i fare for å gå konkurs

Flere
artikler