Vi stopper markedsføringen; Trening for trofaste medlemmer!

Det er viktig for oss med god og tydelig informasjon til deg som medlem. Vi ønsker å dele vår plan om vekst for fremtiden og hvorfor.

Vi hadde i dag styremøte hvor vi tok for oss hvordan det har gått gjennom nedstengt periode, og hva vi ønsker for fremtiden. Vi er alle enige om at vi skal tenke på våre medlemmer først, før vi tenker på kampanjer mot nye medlemmer. Det er viktigere for oss at du som trofast medlem får plass på treningssenteret, enn at vi skal oppnå medlemsvekst og eventuelle kø-dannelser.

I perioden frem mot påsken 2021 blir det ingen form for betalt markedsføring for å hente inn nye medlemmer, vi skal så ta status for å se hva vi gjør fra den tid. Vi håper og tror dette er positivt for våre trofaste og lojale medlemmer. Nye medlemmer er selvsagt velkomne på senteret, men vi kommer ikke til å gå aktivt ut for å øke vår medlemsmasse – nå er det medlemmene sin tid. Vi skal ha økt fokus på deg som medlem, din trivsel, treningsglede og trygghet – vi tror dette er noe vi vil tjene på i det lange løp.

Alt vi foretar oss i kommende periode vil bære ekstra preg av at du som medlem er viktigst. Vi venter på at denne «stormen» har lagt seg, også kan vi forhåpentligvis heise seilene og sette fart fremover fra høsten 2021.

Vi stopper markedsføringen; Trening for trofaste medlemmer!
Hvis du ønsker å unngå kø er det best å trene på dagtid.


Trening over kommunegrensen

Vi har dessverre ikke fått noe videre informasjon om hva som skjer vedr. nasjonal forskrift, som omhandler at det ikke er lov til å trene over kommunegrensen. Det er nærmere 400 medlemmer som dessverre ikke får trent hos oss grunnet forskriften. Dersom du er berørt av forskriften ber vi om din tålmodighet, vi vet at dette kan være tøft. Vi håper at nasjonale myndigheter letter på tiltaket snarest.

Vi tror og håper at når vaksinering og diverse er på plass, forhåpentligvis ila. sommeren, kan vi fra høsten 2021 kjøre på for fulle maskiner igjen!

Du kan lese om hvilke tiltak vi har på senteret ved å klikke her.

Vi sees på trening 🙂 

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler