Vi stopper alle trekk, og gir deg gratis tilgang til online-hjemmetrening!

Bli medlem hos Avancia Skedsmokorset
Vi ønsker å benytte nok en anledning til å si TUSEN TAKK for all støtte vi har fått.

Vi har nå tatt avgjørelsen om at vi stopper alle trekk til vi får lov til å åpne dørene igjen. Vi er ikke sikre på hva myndighetene kommer til å bidra med for vår bransje, MEN jeg synes det er på sin plass at vi også bidrar til denne felles dugnaden.

På rekordtid har vi satt sammen en helt ny hjemmeside slik at du som medlem hos Avancia Skedsmokorset får tilgang til en ny portal for online-hjemmetrening. Her vil du få treningsvideoer av gruppetimer, trening med PT, kostholdsråd og en egen øvelsesbank med hele 105 øvelser du kan trene hjemme og på senteret.

Vi håper at dette kan inspirere og motivere til hverdagsaktivitet for deg og din familie. Jeg vil påstå at hverdagsaktivitet er viktigere nå enn noen gang. Og håper med det at din egen portal for online-hjemmetrening kan bidra til av hverdagen blir litt enklere og bedre.

Link til gratis registrering er gyldig i 7 dager, fra i dag.

Du som trofast medlem får gratis tilgang til online-portalen gjennom hele treningsåret 2020. For øvrige som ønsker å benytte seg av portalen får de en 14-dagers prøveperiode, hvor det deretter koster kun 49,- i mnd.

Vi stopper alle trekk, og gir deg gratis tilgang til online-hjemmetrening!

Med online-trening får du tilgang til:

  • 40+ videoer av trening med PT/instruktør
  • 100+ videoer av øvelser for hjemmetrening

Som medlem og online-medlem vil du også få tilgang til din egen trenings-app. Myworkout-appen er utviklet og i samarbeid med de som står bak treningskonseptet 4×4. Her kan du loggføre treningen og få motivasjon til å gjennomføre aktivitet som er nødvendig for at vi skal ha det bra i hverdagen. Klikk her for å laste ned din egen gratis trenings-app.

Flere
artikler