Vi må vente litt til.. før vi får lov til å gjenåpne.

Håper det går bra med deg og dine, du skal vite at vi tenker masse på deg. Vi kjenner på savnet etter hverdagen og ser veldig frem til dagen vi får lov til å gjenåpne.

Lillestrøm kommune hadde denne uken møte om tiltakene som ble iverksatt den 10.11.20. Vi ventet spent på hva som skulle komme denne uken, men gjenåpningen av treningssentrene i kommunen var dessverre ikke en del av agendaen under formannskapsmøte. Vi har fått tilbakemelding om at tiltakene fortsetter dersom vi ikke har hørt noe – da har vi ikke annet valg enn å vente litt til. Du får vite mer med en gang vi vet.

Vi ønsker å inspirere og motivere, og håper at portalen for hjemmetrening kan bidra til aktivitet i hjemmet for deg og dine. Online-portalen er gratis for alle medlemmer ut treningsåret 2021, dersom du ikke allerede har registrert deg kan du gjøre det ved å klikke her. I portalen finner du også en egen øvelsesbank med over 100 øvelselser for hjemmetrening.

Tidligere laget vår fysio og PT Linn Ranheim alternativer til hvordan du kan lage din treningsuke med bruk av portalen. Forslaget finner du under:

Vi må vente litt til.. før vi får lov til å gjenåpne.

Våre personlige trenere (PT) har laget flere treningsprogram som du kan bruke for å kickstarte treningen i det nye året, både med og uten utstyr. Treningsprogrammene finner du her. Dersom du har spørsmål om trening sammen med PT under lockdown tar du kontakt direkte med ønsket PT inne på vedkommende sin profil her. Det er tillatt med trening ute 1-1 sammen med PT, også er det tillatt med trening inne med PT om du har legeerklæring (medisinsk begrunnet trening).

Du vil få videre informasjon med en gang vi vet noe mer. Vi håper at situasjonen i samfunnet stabiliserer seg slik at vi får lov til å gjenåpne snart.

Hold deg aktiv. Vi savner hverdagen med deg og dine.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler