Vi holder åpent

Vi holder åpent
Ut i fra tall fra bransjen og hvor seriøst vi tar smittevern - så er vi positive til videre drift, men vi har enda ikke hørt noe fra kommunen. Det er kommunen som skal ta avgjørelsen om eventuelle videre tiltak for vår virksomhet. Du får informasjon med en gang vi vet noe mer.

Siden gjenåpningen 15.juni har vi hatt over 42.000 besøk på senteret, av alle besøk i perioden så har vi kun hatt ett tilfelle. Vedkommende ble ikke ble smittet hos oss, og det ble heller ikke smitte videre. Dette bekrefter hvor bra smittevernsrutiner vi har på senteret.

Smittespredningen på treningssentre i Norge er ekstremt lav. Ferske tall fra Virke Trening viser at det har vært over 8 millioner besøkende på treningsentre siden gjenåpningen 15.juni, og kun ett av smittetilfellene kan spores tilbake til treningssentrene (en ansatt som har smittet en annen ansatt).

Vi er heldig som har store lokaler med god plass, og at alle tar smittevern seriøst. Nå venter vi i spenning på å se hva som eventuelt måtte komme av føringer for vårt treningssenter.

Uansett hva, så skal du kunne føle deg trygg på trening hos oss.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler