Vi har behandlet over 1000 oppsigelser siden 12. mars 2020

Vi mener at god og tydelig kommunikasjon er viktig, spesielt i en tid som dette - og til deg som sørger for at vårt treningssenter fortsatt eksisterer. Tallene er klare, vi må gjøre tiltak og snu skuta nå.

Tiden etter 12. mars 2020 har vært fylt med oppturer og nedturer. Vi har fått skikkelig juling, og kampen fortsetter enda – den vil for oss som ditt treningssenter fortsette i lengre tid.

Vi har behandlet over 1000 oppsigelser siden 12. mars 2020

I løpet av 2017, 2018 og 2019 klarte vi å øke vår medlemsmasse med 495 medlemmer netto, noe som er relativt bra. Det har vært en utrolig reise, på så mange måter.

I tiden som har vært har vi opplevd støtte, kjærlighet, vennskap, oppturer og nedturer – det har vært en fantastisk reise. Det er en reise vi virkelig har lyst at skal fortsette. Etter å ha gått over de nyeste tallene på hvordan det faktisk går, ser det mørkt ut.

Siden nedstengningen 12. mars 2020 har vi opplevd mange utmeldinger, noe er å regne med – men at vi skulle få så mange som vi nå sitter med hadde vi ikke sett for oss. Vi har i perioden fra 12. mars 2020 til nå mottatt 1027 oppsigelser. I samme periode har vi hatt 449 innmeldinger. Dette utgjør en netto på -578 medlemmer.

Det skal ikke legges under en stol at det kommer til å ta lengre tid å komme seg på beina etter pandemiens ringvirkninger, vi får håpe at det går raskt nok.

Vi har behandlet over 1000 oppsigelser siden 12. mars 2020

Med en så drastisk nedgang i medlemsmasse forsvinner store deler av vår omsetning;
578 medlemmer utgjør omlag kr. 248.000, – i tapt omsetning hver måned, dette utgjør omlag kr. 3.000.000, – over et regnskapsår. I 2019 hadde vi et resultat på kr. 1.003.000,- og i 2018 hadde vi kr. 675.000,-. Det er klart at en så drastisk nedgang i omsetning kan være avgjørende for vår fremtid.

– Takket være deg som medlem så har vi klart oss gjennom nedstengt periode, men det er først når vi gjenåpner og med nærmere 30% lavere omsetning vi virkelig kommer til å kjenne på situasjonen vi står i.

Fordelen nå, kontra for 4 år siden, er at vi har god økonomisk kontroll når vi nå skal starte på nytt. Det at du som medlem støtter oss – er avgjørende. Vi vet lite om hva som kommer rundt neste sving, og din støtte ifm medlemsavgift er helt klart avgjørende for vår fremtid. Uten din støtten kan jeg med sikkerhet si at vi ikke hadde klart oss gjennom denne perioden, så du skal være stolt over hva du har bidratt til. Du skal vite at din støtte har vært avgjørende og det settes enormt stor pris på. Du utgjør en forskjell og er med på at Avancia skal forbli på Skedsmokorset!

For at vi skal være i stand til å klare oss i tiden fremover er vi, som mange andre, nødt til å kjøre salgskampanjer for å hente inn det tapte. Vi er hardt rammet, vi ligger langt bak hva som er levedyktig fra gjenåpningen, tall lyver ikke – vi har kniven på strupen. Vi er nødt til å kjøre en kampanje for å hente tilbake medlemsmassen vi har tapt, også håper vi at du som medlem vil bidra med å spre gode ord om hvor dine venner og bekjente bør trene.

Nå ser vi veldig frem til en gjenåpning og håper det vil skje innen rimelig tid.

Vi har behandlet over 1000 oppsigelser siden 12. mars 2020

Vi har ikke fått noe ny informasjon vedr. videre tiltak, du får informasjon med en gang vi vet. 

Håper vi sees snart! Ta vare.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler