Vi får gjenåpne med gruppetimer!

Vi gjenåpner med gruppetimer
Etter lange dager med klargjøring for gjenåpning uten gruppetimer tikket det nå inn en gladmelding fra kommuneoverlegen om at vi får lov til å gjenåpne med gruppetimer. Vi vet at gruppetimer er viktig for mange, dette gjør oss glad.

Nå kaster vi oss rundt for å sørge for at vi kan starte opp med gruppetimer så snart som mulig! Vi må gjøre noen få endringer, men det meste er klart. Følg med i timeplanen, det blir gruppetimer fra torsdag den 04. februar.

Huskeliste før ditt besøk:

  • Vi får kun holde åpent for de som bor i Lillestrøm kommune. Vi håper at vi får tilby trening for alle våre medlemmer så snart som mulig, her er det nasjonale myndigheter som har gitt føringen. Vi følger med og gir beskjed med en gang det skjer en endring!
  • Gruppetimer arrangeres med minst 2 meters avstand, og med god tid (pause) mellom timene for å unngå kødannelser og sørge for utlufting.
  • 2 meters avstand på hele senteret, og du skal bruke munnbind ved ankomst, og når du forlater senteret. Samt på alle områder der det ikke utøves fysisk aktivitet (til og fra gruppetimer).
  • Kom frisk på trening, hold deg hjemme ved symptomer på sykdom. Vask hender godt før, under og etter trening. Host i papir eller armkroken. Vask av utstyr etter bruk (alle får sin egen sprayflaske og klut, som tidligere).


Vi har en maks begrensning på antall besøk på senteret til enhver tid, noe som naturlig nok er lavere enn ved sist gjenåpning. Det er viktig for oss at alle som kan periodiserer treningen utover dagen og uken gjør dette. Om vi når maksantallet vil vi lage en ryddig kø, med god avstand og kjøre 1 inn – 1 ut.

Det er viktig at du som medlem er klar over hvilke regler som gjelder fra gjenåpningen. Du kan lese om dette ved å klikke her.

Vi sees på trening 🙂 

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler