Vi er klare til gjenåpning av Avancia den 15. juni

Vi gjenåpner med gruppetimer
Vi gleder oss veldig til åpningsdatoen som er satt av myndighetene til den 15. juni. Her får du informasjon om hva som skjer fremover og rutiner fra gjenåpningen.

Virke Trening hadde fredag den 5. juni møte med helseministeren. Han bekreftet intensjonen om å gjenåpne treningssentre den 15. juni, som planlagt. Neste steg i prosessen mot gjenåpningen er at helse- og omsorgsdepartementet (HOD) skal ta endelig avgjørelse om gjenåpningen av treningssentre denne uken (uke 24). Det bekreftes at planen er å følge oppsatt dato den 15. juni for gjenåpningen. Vi håper og tror at myndighetene velger å gjenåpne treningssentre som planlagt, vi skal ha senteret klar til åpning.

Vi valgte å stoppe trekket av medlemsavgift og alle innbetalinger den 20. april og den 20. mai. Det har satt oss i en vanskelig posisjon, men jeg har fortsatt troen på at det har vært riktig avgjørelse. Jeg tror våre medlemmer er med på reisen vi nå skal gå sammen. Vi har planlagt åpningsdato den 15.juni som gjør at vi velger å starte trekket av medlemskap den 20. juni. Du som medlem trenger ikke foreta deg noe som helst, ditt medlemskap har vært fryst i perioden. Trekket den 20. juni er trekk for medlemskap for juli måned. Med andre ord så vil alle våre medlemmer få gratis trening i perioden fra den 15. juni til 30. juni. Det gjør vi for at du som medlem skal få enda litt mer igjen for din tålmodighet og støtte i perioden, også håper vi at alle våre kjære medlemmer beholder sitt medlemskap i tiden som kommer.

Tiden som kommer vil bli tøff for vårt kjære treningssenter, det ligger det ingen tvil ved. Vår fremtid belager seg på at våre medlemmer velger å beholde sitt medlemskap, vi får endel ekstra utgifter etter åpning, i tråd med betalingsutsettelser hos våre leverandører. Vi tør heller ikke belage oss på innmeldinger som vi pleier, derfor så er det kritisk at våre medlemmer velger å beholde sitt medlemskap for å beholde Avancia på Skedsmokorset.

Regler og rutiner fra gjenåpningen den 15. juni:

Om gruppetimer:

– Vi starter opp med gruppetimer fra den 15. juni. Dette vil skje uansett åpning den 15. juni eller ei. Vi har 400 kvm som står klart med musikkanlegg for gruppetimer og utetrening i sommer.
– Det blir mellom 30-50% belegg på timene slik at vi kan ha god avstand i salen og sørge for at vi har den kontrollen som trengs for å følge tiltaksplanen.
– Vi vil også fjerne endel utstyr som catslides, slynger o.l. for å minimere risiko for smitte.
– Vi vil ha ekstra gode rutiner for vask av utstyr og arealene, slik at du skal kunne dra på trening og føle deg trygg.
– Alle deltagerne vasker av utstyr etter treningen, dette gjør vi for at besøket skal være bra for alle.

Generelt:

– Alle medlemmer skal vaske av utstyr som brukes, dette gjelder alt fra apparater, frivekter og kondisjon.
– Samtlige som skal trene får med seg en sprayflaske med desinfeksjonsspray, denne skal benyttes til å vaske av utstyr og apparater etter bruk. Når du er ferdig med treningen samler vi inn flaskene og vasker grundig, slik at flasken er klar til neste som skal trene.
– Vi har enda ikke fått noen begrensning på antall i lokalet samtidig, men vi vet at det er 2-meters avstand på kondisjonstrening og 1-meter på «vanlig trening». Vi kommer derfor til å ha annenhvert apparat i kondisjonsavdeling i bruk, også sørger vi for å ha god avstand mellom apparatene. Vi kommer også til å sette en begrensning på antall i hvert treningsområde, eksempel: maks antall i frivektsområdet i 1.etg blir 10 pers samtidig. Dette for å sørge for at avstanden er god nok.
– Garderober blir stengt. Kom ferdig skiftet til trening og med ferdig påfylt vannflaske.
– Vi har salg av varer i shopen dersom du vil kjøpe proteinbar eller noe å drikke på.
– Vi kommer også til å legge til rette for at du som ikke ønsker å benytte treningstilbudet fra åpningsdatoen kan fryse ditt medlemskap. Dette blir tilgjengelig mot slutten av uken. Da alle trekkene går som normalt nå den 20.06 (for juli måned), vil du, dersom du velger å fryse ditt medlemskap få igjen for innbetalingen iht. vilkår om frys.

Alle tiltakene som legges til rette vil vurderes hver eneste dag for å sørge for at alle har det bra på Avancia. Det er veldig viktig at du som medlem overholder alle regler som blir gitt, slik at vi fortsatt kan holde treningssenteret åpent.

Vi vet ikke hvor lang tid disse reglene og rutinene har kommet for å bli, dette evalueres fortløpende. Vi ønsker uansett at alle skal føle seg trygge, også gleder vi oss veldig til å se deg på treningssenteret.

Nå er det ikke lenge til vi sees på trening! 🙂

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler