Vi trenger din hjelp!

Vi trenger din hjelp! Vervekampanje for medlemmer
Vi er veldig glade over å se at våre rutiner og regler følges og fungerer, dette er avgjørende for et trygt senter. Nå har vi fått en bedre oversikt og vi er nødt til å ta noen grep for å forsikre oss om at vi klarer å holde hodet over vann fra høsten 2020.

I går hadde vi gjennomgang av inn- og utmeldinger fra de siste ukene. Det viser seg at vi har langt flere oppsigelser enn vi først antok, og vi har ikke regnet med eventuelle oppsigelser som måtte komme i tiden fremover.

Nå spør vi deg som medlem om hjelp!

Vi har hatt høyt fokus på åpenhet, ærlighet og god kommunikasjon gjennom lockdown, det synes jeg vi skal fortsette med. Du som medlem fortjener å vite hva som skjer og hvorfor. Vi skal tross alt gå denne veien sammen.

Vi kommer fra i dag til å kjøre en kampanje på sosiale medier mot nye medlemmer, dette innebærer at de får fri innmelding og fri trening gjennom sommeren. Vi har pusset opp for nærmere 450.000,- og stoppet trekk av medlemsinntekter på nærmere 3.000.000,-. Vi fikk kun 379.286,- i kompensasjon for april og kommer trolig til å få det samme for mai. Vi trenger nye medlemmer for å komme oss tilbake på den riktige siden, vi ber om hjelp fra våre kjære medlemmer.

Du som medlem får gratis trening gjennom verving av nye medlemmer. Når din venn melder seg inn hos oss skal h*n oppgi ditt navn og telefonnummer slik at vervingen blir registrert (dette skrives inn i merknads-feltet ved innmelding over nett). På den måten har vi mulighet til å gi tilbake til deg som trofast medlem. Første vervemåned blir registrert fra trekket den 20.09.20.

Vervekampanje for trofaste medlemmer:

Verv 1 venn = 1 måned gratis
Verv 2 venner = 2 måneder gratis
Verv 3 venner = 3 måneder gratis

Vi håper at salgskampanjen og vervingen blir en suksess, slik at vi kan møte høsten 2020 med et smil og en trygghet.

Tusen takk, vi sees på trening!

Hilsen Magnus, daglig leder

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler