Velkommen til PT-dager 20.-25. september!

VELKOMMEN TIL PT-DAGER!

Fra mandag den 20. til lørdag den 25. september er du velkommen til PT-DAGER sammen med #teamavancia!

Trening med PT har fått en stor oppgang den siste perioden, og det snakkes om hva som kan være årsaken til oppgangen.. Etter tilbakemelding fra trenere i bransjen kan vi konkludere med at befolkningen og PT-kundene er mer bevisst nå, enn noen gang, på hvordan kropp og sinn faktisk har det. Snakker av erfaring når jeg sier at trening med PT er så mye mer enn bare løfting av vekter og flytting av kilo..

Gratis InBody-kroppsanalyse!

Vi gjentar fjorårets store suksess; gratis InBody-kroppsanalyse under PT-dagene! InBody-test brukes ofte til å måle kroppssammensetning, hvilestoffskifte og viceralfett (bukfett), m.m. Dette gir en god indikasjon på hvordan det står til i- og med kroppen, og hva man bør fokusere på for å «optimalisere» trening og kosthold. Det er også et bra måleverktøy som PT bruker med sine kunder for å måle fremgang.

Kroppsanalysen gjennomføres i et eget rom, tar 1-2 min, utføres stillestående, med klær (uten sokker), og sammen med en PT. Du vil få en grundig gjennomgang på 20-25 min sammen med en PT etter testen.

Det er begrenset med plasser til testing, så vi anbefaler at du er tidlig ute dersom du ønsker å ta kroppsanalysen. Ta kontakt med oss på senteret for booking, eller så ringer du resepsjon på telefon 64835170 så booker vi en tid som passer. Det er «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder og tiden du setter opp er tiden du skal ha testen.

Hva kan en PT bidra med?

En PT skreddersyr en plan for treningen og kosthold etter ditt eget ønske. Din PT er der for deg hele veien og vil planlegge, følge opp og legge til rette for endringer underveis hvis det skal være behov og ønske. Det er et samarbeid, og begge to må gjøre en god jobb for å oppnå ønskede resultater.

Velkommen til PT-dager 20.-25. september!
Bilde av resepsjonsansvarlig Therese.

Hvordan fungerer trening med PT?

De fleste har én eller to PT-timer i uken ved siden av eventuell egentrening, noen ønsker trening oftere med sin PT. Det kommer an på din målsetning, PT sin kapasitet og hva du selv har mulighet til. Sammen med din PT vil du trene ut i fra ditt eget ønske og målsetning, din PT vil hele tiden sørge for at treningen og kosthold blir tilpasset slik at man holder seg på rett vei mot å oppnå sin målsetning. Det er flere som bruker PT for å få egentid/kvalitetstid og kunne fokusere på seg selv.

Hvordan mye koster det for PT?

I januar 2019 lanserte vi muligheten til å betale for PT ved hjelp av avtalegiro. Det er veldig inspirerende å se at det er så mange som har benyttet seg av PT-på-avtalegiro. Dette gjør at du kan betale for dine PT-timer over en lengre periode.

Prisen for PT varierer fra varighet på din målsetning og hva du ønsker å oppnå. Noen ønsker å komme i gang med treningen og lære så mye som mulig på 10 uker, andre ønsker å sette seg mer langsiktige mål med en gang og jobber over lengre tid. Noen starter med PT i 10 uker for å så fortsette over lengre tid, andre starter rett på en PT-avtale over 6-12 mnd. Dette varierer og kommer helt an på hva du ønsker og har mulighet til.

Sammen med PT gjennom en uforpliktende samtale vil du selv komme frem til hva som kan være best for deg. Er du nysgjerrig og ønsker et uforpliktende møte? Send oss en e-post til personligtrener@avancia.no, så blir du kontaktet av en PT for å avtale tid.

Velkommen til PT-dager 20.-25. september!
Bilde av PT Inger Elisabeth Tørre og vår medlemsansvarlig Marie.

Hva om jeg er nysgjerrig på PT, men trenger mer informasjon?

Et samarbeid med en PT starter med at dere tar en uforpliktende samtale for å gå gjennom målsetning og ønsker. Om det er ønskelig så gjennomføres det noen tester og øvelser slik at PT allerede etter første møte kan sette opp en treningsplan til neste gang dere møtes. Denne treningsplanen blir en mal som PT hele tiden vil oppdatere og endre ettersom dere ser resultater og fremgang.

Hvis du etter kartlegging med PT ønsker å fortsette samarbeidet vil du da få en skreddersydd løsning for deg og dine mål. Mange starter med en målsetning som går over til å bli noe helt annet, behovet og ønsket kan endrer seg, og man finner ut av hva som faktisk er viktig for seg selv.

Hvordan tar jeg kontakt med PT?

Klikk her for å lese om personlig trening.
Klikk her for å lese om våre dyktige PT’er.
Du kan også sende oss en e-post til personligtrener@avancia.no. Da vil en av våre PT ta kontakt med deg for å besvare dine spørsmål/avtale tid for samtale.

PT-Intro (kartlegging/møte) er uforpliktende og gir deg muligheten til å finne ut om dette er noe du ønsker. Våre PT er lidenskapelig opptatt av folkehelse og at du skal ha det bra. PT er her for deg og ønsker bidra til at du oppnår dine mål med trening og kosthold.

Du finner et eget kontaktskjema under hver PT-profil som går direkte til PT, her får du raskt svar på dine spørsmål. Du kan også ta kontakt med oss på senteret, så finner vi den PT som kan passe for deg.

Ønsker deg velkommen til PT-DAGER fra mandag 20. til lørdag 25. september, med 10% rabatt på personlig trening og gratis InBody-kroppsanalyse!

Vi sees på trening!Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Velkommen til PT-dager 20.-25. september!

Flere
artikler