Tusen takk for støtten gjennom treningsåret 2020, dette skjer fremover.

Takk for støtten gjennom treningsåret 2020, ønsker deg et godt nytt år
Vil starte med å si tusen takk for treningsåret 2020, selv om det var noe kortere og annerledes enn hva vi hadde sett for oss. Nå har vi gått inn i et nytt år med nye muligheter, og vi gleder oss til å ha det bra sammen med deg.

Vi venter i spenning på hva som blir vedtatt under formannskapsmøte den 13. januar. Vi vet lite om hva som kommer til å skje, men vi håper på det beste. Virke Trening jobber med gjennomslag for gjenåpning med folkehelsen som argument. Du får informasjon fra oss med en gang vi vet noe.

Vi har fått gode tilbakemeldinger på løsningen om valgfri betaling i desember, det er vi veldig glad for. Det er overveldende hvor mange som ønsker støtte oss – tusen takk for det! Med støtte fra deg som medlem så skal vi komme oss gjennom den kommende tøffe tiden. Vi vet lite om hva som venter rundt neste sving – vi er derfor avhengig av din støtte, også i fremtiden.

Lillestrøm kommune skal ha formannskapsmøte den 13. januar for å gå gjennom tiltakene som er i iverksatt og forhåpentligvis planlegge en snarlig gjenåpning av treningssentre i kommunen. Vi håper på det beste og en snarlig gjenåpning, vi vet mer etter møtet.

Samtidig som vi håper på en snarlig gjenåpning, har vi stor forståelse for at det finnes flere der ute som er i en uønsket og vanskelig situasjon grunnet corona. Dersom du er en av de som er i en vanskelig økonomisk situasjon grunnet corona, så tilbyr vi deg nå å fryse ditt medlemskap med trekk den 20.01.21. ved å klikke her (frist for å registrere frys 05.01.21.). Vi håper dette er med på å gjøre din situasjon enklere, samtidig som vi håper at så mange som mulig – har mulighet til å støtte oss.

Våre varmeste tanker går også til de som er rammet av skredet i Gjerdrum. Ord blir fattig.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler