Tusen takk for støtten! Her kommer siste nytt;

Vi er utrolig takknemlige for at medlemmer igjen velger å trene hos oss. Vi er mest takknemlige for lojaliteten til dere eksisterende medlemmer som har stått sammen med oss i det foregående året, men også til nye medlemmer som velger å gi oss tilliten. Vi skal gjøre vårt beste for at alle skal få den opplevelsen de forventer, og sørge for alle sin trivsel, trygghet og treningsglede!

Trening over kommunegrensen

Vi har forhørt oss med kommuneoverlegen vedr. «kommunegrensen» og hva vi kan forvente fremover, svaret vi fikk var: «Disse reglene oppdateres kontinuerlig, og det vil gjøres en ny vurdering i løpet av 1 – 2 uker. Da kan det være at treningssentrene åpner for alle, men dette beror på en helhetlig smittesituasjon.»

Når det er sagt så håper vi at det blir mulig, men det beror på smittesituasjonen. Vi håper trykket er lavt nok til at vi ila. kort tid får lov til å åpne opp dørene for alle våre medlemmer, også for deg som bor utenfor kommunen. Mer informasjon kommer med en gang vi vet!

Tusen takk

Vi har klart oss gjennom denne pandemien takket være lojalitet og trofasthet hos våre medlemmer. Det finnes ikke ord nok som kan beskrive vår takknemlighet – du utgjør en forskjell.

Alle trofaste medlemmer gjennom pandemien vil få prisgaranti gjennom treningsåret 2021 og 2022. Dvs at ingen trofaste medlemmer vil bli berørt av prisøkning i tiden som kommer.

Jeg er stolt over det vi har sammen på Avancia. Tusen takk.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler