Slik går det: fra gjenåpning 15.juni til i dag

Det føles ut som vi har spilt stige-spillet og rykket tilbake til «start». Fordelen er at vi nå kjenner veien vi skal gå, vi har gått den før. Vi vet hvordan jobben skal gjøres og alle er innstilt på at dette er noe vi skal klare sammen.

Tusen takk for reisen vi har hatt siden gjenåpningen den 15. juni. Denne reisen har vært mulig takket være hardt arbeid, og at vi alle sammen har samarbeidet for å sikre vår felles fremtid på senteret.

Det har sett veldig mørk ut i en lang tid, det har nå begynt å bli litt lysere. Vi har en gradvis økning av nye medlemmer, som gjør at vi ikke har en så stor «blødning» som under lockdown. I tillegg til at vi stoppet trekk under lockdown og tømte sparekontoen så har vi hatt et tap på nærmere 250 medlemmer netto fra 12.mars til nå, dette utgjør omlag 1.100.000,- i omsetningstap for 2020. Likviditeten er ok, men det er ikke mer enn akkurat at vi klarer å betale alle regninger til forfall. Håper at vi sammen klarer å kaste en dobbel 6’er på terningen, slik at vi kommer oss videre i «spillet» og med god fart mot fremtiden.

Høsten 2020

Vi er nå i en periode med værskifte, vi går fra sommer til høst. Det er vanlig at flere av oss opplever symptomer på forkjølelse, og vi må derfor be om at du er litt ekstra bevisst på om du er symptomfri før du drar på trening. Dette gjør vi for å være på den sikre siden og sørge for alle sin trygghet på trening. Du kan lese om våre regler for smittevern her.

Smittevern

Vi opplever og er glade for at alle tar smittevern på alvor, det gjør at vi fortsatt kan holde åpent og sørge for et godt treningstilbud. Rutinen for vask og renhold har kommet for å bli, og i kommende periode er vi litt ekstra bevisst på symptomer ved sykdom før vi drar på treningssenteret – dette gjør at vi kan ha en fin høst sammen.

Det er mye som ligger til rette for at vi skal ha det godt i mange år til på Avancia. Vi er veldig glad for at du som trofast medlem er med på denne reisen, uten deg så hadde ikke dette vært mulig – du utgjør en forskjell.

Takk for du er du, vi gleder oss til fortsettelsen!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler