Plan for gruppetimer (uke 1 & uke 2)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Gruppetimer ute
Vi hadde gledet oss til å presentere vår nye timeplan for dere 3. januar, men regjeringens smittevernsreglement setter en stopper for gruppetrening i alle våre saler. Vi ønsker allikevel å gi dere et treningstilbud, frem til vi igjen kan møtes innendørs. Dere vil i denne perioden bli ledet av våre dyktige instruktører, enten utendørs eller live online.

UKE 1 (3. – 9. januar):

Vi vil i uke 1 tilby dere utendørs treningsøkter, der instruktørene har satt sammen treningsøkter som er gjennomførbare ute. Disse treningene vil gjennomføres med god avstand mellom deltakerne og passer for alle. Møt opp med varme klær og det enkle utstyret som evt. måtte kreves. Du melder deg på utendørstimene på vanlig måte via app eller resepsjon, også trenger ikke å ta ut billett til timen. Det er viktig at samtlige som ønsker å delta melder seg på så tidlig som mulig, da instruktøren trenger å vite antall for å tilpasse økta til gruppas størrelse. Merk at oppmøtested for utendørsaktivitetene kan variere noe. Korrekt oppmøtested er angitt i timeplanen

UKE 2 (10. – 16. januar):

Fra og med denne uka, vil en splitter ny onlineløsning være klar. Dette vil gjøre det svært enkelt for deg å delta hjemmefra via våre nettsider. Øktene krever minimalt med utstyr. Vi vil altså fra og med uke 2, tilby både utendørs- og onlineaktiviteter. Dere vil få nærmere beskjed om hvordan dere melder dere på og deltar på live-øktene.

Planen for gruppetrening videre, vil bli lagt så fort vi vet hvilke smittevernsregler som blir gjeldende fra og med uke 3. Dere vil motta denne informasjonen så fort vi har den.

Ser frem imot å se dere alle, både utendørs og på skjermen!
Vi gleder oss til å prøve noe nytt, utfordre oss selv og gjøre det beste ut av situasjonen. 

Har du spørsmål ang. gruppetrening, kan du ta kontakt med meg på linn.ranheim@avancia.no.

Hilsen Linn, leder for gruppetrening
#teamavancia

Plan for gruppetimer (uke 1 & uke 2)

Flere
artikler