Nye tiltak fra 3. desember;

Etter dagens pressekonferanse kommer myndighetene med tiltak for å begrense smitte i vår region, tiltakene trer i kraft fra midnatt. Følgende tiltak gjelder når du skal besøke oss; munnbind i situasjoner hvor det ikke er mulig å opprettholde avstand eller i situasjoner som eks inn/ut av treningssenteret, også når du går inn og ut av garderobe eller til/fra gruppetimer. Det er ikke pålagt å bruke munnbind når du er i fysisk aktivitet på senteret, men det er meget viktig at vi opprettholder avstand til hverandre og bruker munnbind ellers.

Når du skal du på trening, gjelder følgende tiltak:

  • Munnbind inn/ut av senteret. Også du går inn til, når du er i og når du går ut av garderobe.
  • Munnbind inn og ut av alle gruppetimer, også opp til sykkeltime. Det er ikke påbud om bruk av munnbind under trening/i fysisk aktivitet.
  • Hold avstand til de du trener sammen med, unngå trengsel.

Vi kommer med en oppfordring:

  • For at vi skal unngå trengsel og i perioder med høyt besøk, eks. på kveldstid, ber vi alle som kan trene på morgen/dagtid om å gjøre dette. Det er med på at vi får periodisere trykket utover dagen.

Du finner oversikt over «besøk pr. tid» og «kapasitetsoversikt» i ibooking-appen. Dersom du ikke allerede har appen, kan du laste ned i appstore eller googleplay og logge inn med telefonnummer og fødselsdato.

Nye tiltak fra 3. desember;

Smilet du gir oss er fortsatt like viktig! Vi forventer å se masse flotte smiley-øyne bak maskene, fra i morgen tidlig! 🙂 🙂 

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Nye tiltak fra 3. desember;

Flere
artikler