Nå smeller det – desember 2021!

Nå er det like før det smeller til med desember måned og økt medlemstilbud på senteret! Vi håper at du som er nysgjerrig på gruppetimer, nå forsøker å prøve det ut (oppgradering til nåtid-pris ila desember), og at vi ser flere nye ansikter (ta med en venn + vervekampanje) på senteret. Vi gleder oss!

Gruppetreningsmåned

I hele desember kan samtlige av våre medlemmer benytte vårt gruppetreningtilbud. Dette gjelder også deg som ikke har gruppetrening inkludert i medlemskapet fra tidligere. Alle vil denne måneden kunne booke timer via vår app «ibooking». Ved stor pågang vil vi øke tilbudet vårt noe i denne perioden, slik at alle som vil får anledning til å prøve gruppetimer.

Du som medlem har også muligheten til å ta med deg en venn på gruppetrening i desember. Din venn må da ringe resepsjonen i så god tid som mulig for å melde seg på ønsket time, dette kan imidlertid kun skje to dager før timen arrangeres. Din venn henvender seg til resepsjonen i god tid før timens oppstart og får utdelt sin billett der.

Vi vil opprettholde vårt svært fyldige gruppetreningstilbud frem til 22.12. Deretter har vi juletimeplan ut året, noe som vil si et begrenset antall timer sammenliknet med ellers.

Hvis du er nysgjerrig på gruppetrening, har vi laget en enkel artikkel med informasjon her: «hva er gruppetrening og hvordan fungerer det?».

Ta med en venn

Fra onsdag 01.12. kan alle medlemmer ta med en venn på trening, gratis, gjennom hele desember. Om det er en venn fra jobb eller studenten som kommer hjem til jul, så er de hjertelig velkommen! Henvend dere i resepsjonen, så får vi registrert besøket på din venn, og deg som potensiell verver.

Vervekampanje

Ved siden av at du kan ta med en venn, kjører vi vervekampanje for deg som medlem. Du får gavekort på hele kr. 1000,- pr. vervede medlem som kan brukes for å betale medlemskap eller personlig trening (PT).

Eksempel: Verver du 3 medlemmer, får du kr. 3000,- disponibelt på din Avancia-konto, som kan brukes til å betale for treningsmedlemskap eller trening med PT.

Vi ber om et økt fokus på at alle kommer friske på trening og at vi vasker etter oss. Også tilrettelegger vi som ditt treningssenter for et bra smittevern med gode rutiner. Det er viktig for oss at du som medlem føler deg trygg og ivaretatt på trening!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Nå smeller det - desember 2021!

Flere
artikler