Myndighetene pålegger fortsatt treningssentre å holde stengt..

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Sport Center Skedsmokorset AS
Virke Trening og treningsbransjen jobber knallhardt for å gjenåpne treningssentre. Vi får mer informasjon om åpningen av Avancia til uken.

Regjeringen hadde i dag pressekonferanse for å snakke om arrangementer med opp til 500 mennesker. I utspørringen under pressekonferansen kom det frem at treningssentrene fortsatt må holde stengt, og at det kommer en plan til uken for åpning av ulike bransjer og hva som skjer videre.

Myndighetene skal komme med en plan for å åpne alt som ble stengt etter pålegg fra myndighetene den 12.mars. De skal lage en plan om å åpne samfunnet gradvis med intervaller på 14 dager. Under pressekonferansen ble det sagt; at dersom alt går etter planen vil myndighetene åpne opp «en ny stengt bransje» hver 14. dag.

Vi håper arbeidet Virke Trening og treningsbransjen har gjort i denne prosessen, gjør det mulig for at treningssentre kan åpne snarest mulig. Mange treningssentre sliter og har en usikker fremtid. Klikk her for å lese om bransjestandarden for treningssentre, som er fremlagt for politikerne.

Vi får ikke gjort så mye annet enn å smøre oss med tålmodighet og håper på gode nyheter til uken.

Vi savner deg som medlem og ikke minst vårt kjære treningssenter. Vi skal ha alt klart til vi får lov til å åpne.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Myndighetene pålegger fortsatt treningssentre å holde stengt..

Flere
artikler