Nå kan du se antall besøk på senteret før du trener.

Vi holder åpent
Her kommer informasjon om hvordan det har gått, hvordan du som medlem kan se hvor mange som er på senteret til enhver tid og vår totale kapasitet, samt ny informasjon om trening over kommunegrensen.

Under «mer» i ibooking-appen finner du nå en oversikt over besøk pr. tid på senteret. En treningsgjest blir regnet ut i fra tiden du som medlem piper ditt kort på inngangsporten og 90 minutter fremover. I tillegg til denne har vi fått laget en kapasitetsoversikt, denne viser kapasiteten på senteret ut i fra et snitt de siste 3 ukene. Kapasitetsoversikten kan du bruke for å se når du bør trene for å unngå kø, også ser du antall på senteret i «besøk pr. tid». Kapasitetsoversikten trenger 2 uker til for å samle nok data til å vise riktig trafikk.

Vi har 73 som maksantall i studio + deltagere på gruppetimer. Dersom du kan trene på morgen og formiddag er det anbefalt.

Nå kan du se antall besøk på senteret før du trener.


Trening over kommunegrensen

Du skal vite at vi har tett dialog med kommuneoverlegen. Nå som nasjonale myndigheter ikke vil videreføre egne tiltak er det opp til kommunen hva som blir av tiltak fra den 18. februar.

Vi har forhørt oss med kommuneoverlegen hva som kommer av tiltak; Vi planlegger lokal forskrift, og kommer nok ikke til å foreslå åpning av treningssentrene for innbyggere utenfor kommunen enda. Men vi holder åpne for innbyggerne i kommunen. Vi får se når situasjonen i Oslo og enkelt nabokommuner blir bedre, om vi da åpner opp på tvers av kommunene. Vi evaluerer situasjonen fortløpende!

Med andre ord så vil vi trolig ikke få lettelse når det kommer til tiltaket som hindrer nærmere 400 av våre medlemmer å besøke oss. Vi fortsetter å ha god dialog med kommuneoverlegen, også håper vi dette kan være positivt i prosessen fremover.

Jeg vet det er mye å be om i disse tider, men vi håper på tålmodighet og at du som bor over kommunegrensen heller fryser ditt medlemskap enn å si det opp. Du skal vite at vi står på for at alle våre medlemmer skal få lov til å trene på senteret. Du får informasjon med en gang vi vet noe mer.Vi er godt i gang og har god kontroll på hva som skjer på senteret. Du som medlem er dyktig og følger våre regler og retningslinjer – tusen takk for det. Smittevern og tiltak fra gjenåpningen er meget viktig for at vi fortsatt skal få lov til å holde åpent.

Du kan lese om hvilke tiltak vi har på senteret ved å klikke her.

Vi sees på trening 🙂 

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Flere
artikler