Lockdown 3.0 varer til påsken 2021..

For ikke mange minuttene siden kom beskjeden om at møtet i formannskapet den 17.03. utgår grunnet høyt smittetrykk i kommunen. Vi har fått beskjed fra næringsskjefen om at nedstengninger og begrensninger vil gjelde inntil videre, og at ny vurdering vil skje rett før påsken 2021.

Samtidig som nedstengningen vil vare noe lengre enn håpet, står våre personlige trenere klare for å ta deg i mot på senteret! Hvis du kan fremskaffe en legeerklæring vil du kunne trene sammen med en av våre PT inne på senteret under nedstengningen.

Trening med personlig trener

Trening med personlig trener (PT) har fått en stor oppgang den siste perioden, spesielt etter de to foregående lockdown. Vi ser på det som positivt at vi får lov til å ha PT-timer på senteret! Våre PT er selvstendig næringsdrivende og vi tilrettelegger for trygg gjennomføring iht enhver tid gjeldende regler og retningslinjer. Har du legeerklæring kan du trene inne sammen med en PT.

Trening under lockdown


100% av omsetning til PT

For å sørge for at våre personlige trenere klarer seg gjennom denne lockdownen har vi nok en gang besluttet at våre PT skal få 100% av omsetningen så lenge vi er pålagt nedstengning. Dette er en tøff tid for mange, spesielt for våre PT – derfor så gir vi 100% av omsetningen til PT for å sørge for at alle skal komme seg gjennom denne perioden på en ok måte.

Tren under lockdown:

  • Trening med PT 1-1 mot legeerklæring, med 2 meters avstand.
  • Fokus på smittevern, avstand og trygghet – for begge parter.
  • Vi kommer friske til timen, vasker hender, hoster i armkroken og holder avstand.


Er du nysgjerrig på hva en PT kan gjøre for deg? Det kan være trening, kosthold eller coaching. Les om PT ved å klikke på knappen under eller klikk her for å lese om hver enkelt PT. Du finner kontaktinformasjon inne på PT sin profil.

Formannskapsmøte den 17.03. utgår

Vi fikk i dag ny informasjon fra næringssjefen i kommunen. Hun skrivet at; pga fortsatt høyt smittetrykk i kommunen, har kommunens ledelse besluttet at det ikke vil gjøres noen ny vurdering av smittesituasjonen neste uke, og at det planlagte møtet i formannskapet den 17.03. utgår. Gjeldende forskrift med de nedstengninger og begrensninger som er nå, vil derfor gjelde inntil videre. Det gjøres en ny vurdering rett før påske.

Da vet vi at gitte retningslinjer gjelder til påske, også håper vi ting ser annerledes ut med tiden.

Avslutningsvis så vil jeg igjen si tusen takk for all støtte vi har fått, det betyr alt for oss! Støtten har vært og er avgjørende – vi hadde ikke klart oss uten.

Du vil fortløpende få informasjon om hva som skjer fremover – du får vite med en gang vi vet!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler