Lockdown 3.0; Avancia er pålagt ny nedstengning i 14 dager fra den 3.mars kl.12:00

Avancia pålagt ny nedstengning fra den 3.3.21
Det er med tungt hjerte jeg nok en gang må skriver denne meldingen, som sendes ut til våre kjære medlemmer. Lillestrøm kommune har høyt smittetrykk den siste uken som gjør at kommunedirektøren nå "vurderer" å stenge oss igjen.

Vi har har fått tilbakemelding fra næringssjefen om at vi kommer til å bli pålagt en ny nedstengning fra onsdag den 3/3 kl.12:00 (du kan lese om tiltakene på her). Vi er pålagt en ny nedstengning i 14 dager, også håper vi situasjonen endrer seg raskt slik at vi kan åpnes igjen om ikke lang tid!

Vi kom oss gjennom forrige periode – takket være støtten fra deg som medlem. Du vil få videre informasjon med en gang vi vet noe mer.

Trekk av medlemskap

Vi er pålagt ny nedstengning i en kortere periode (14 dager), så forhåpentligvis er vi tilbake i drift så snart som mulig. Vi er overveldet over alle tilbakemeldingene vi får og støtten fra deg som medlem gjennom nedstengningene, vi håper dette fortsetter – det har vært avgjørende.

Dersom du er en av de som er i en vanskelig økonomisk situasjon grunnet corona, så tilbyr vi deg nå å fryse ditt medlemskap med trekk den 20.03.21. ved å klikke her (frist for å registrere frys 05.03.21.). Vi håper dette er med på å gjøre din situasjon enklere, samtidig som vi håper at så mange som mulig – har mulighet til å støtte oss.

Vi stenger igjen..

Gratis online-portal for hjemmetrening til alle medlemmer

I portalen for online-hjemmetrening finner du 50+ videoer av trening med PT/instruktør og 100+ videoer av øvelser for hjemmetrening.

Vi håper at dette kan inspirere og motivere til hverdagsaktivitet for deg og din familie. Vi vet at fysisk aktivitet har en positiv virkning på det mentale. Håper dette kan bidra til hverdagsaktivitet for deg og din familie. Online portalen er gratis for alle medlemmer til 31.12.2021.

Du registrerer din gratis online-portal ved å klikke her.

Fysioterapeut og PT Linn Ranheim har satt opp forslag til ukeplan for din online-hjemmetrening. Her har du tre alternativer for hver dag, hele uka.

Lockdown 3.0; Avancia er pålagt ny nedstengning i 14 dager fra den 3.mars kl.12:00


Det er viktig for oss at du som medlem får fortløpende informasjon om hva som skjer. Du vil få informasjon pr. e-post og via vår facebook-side.

Vi har vært gjennom dette tidligere – vi skal klare det igjen! Ta vare på deg selv og dine – det kan være godt å ha noen å snakke med.

Sender masse varme klemmer fra ditt #teamavancia.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler