Koronarestriksjoner oppheves!

Nå håper vi det er flere enn oss som gleder seg over at vi nå "får tilbake" hverdagen, som den en gang var. Fra i morgen, lørdag den 25. september kl.16:00 fjernes våre koronarestriksjoner. Regler som 1- og 2- meters avstand blir opphevet, og vi er ikke lenger pålagt å ha begrensninger på timer og i lokalet.

Selv om myndighetene nå har gitt beskjed om at «hverdagen er tilbake», er det fortsatt viktig at vi tar ansvar og sørger for god hånd- og hostehygiene, at vi kommer friske på trening, samt at vi sørger for vask av utstyr og apparater (som om det var 15. juni 2020).

Hva skjer fremover?

  • Deltagerantallet på gruppetimer vil gradvis øke ila de to neste ukene. Fra mandag den 11. oktober (første mandag etter høstferien), kan du forvente at ny timeplan er klar med endringer som; kortere pauser mellom timene, flere kombinasjonstimer og økt deltagerantall.
  • Ila kommende uke skal vi flytte på kondisjonsapparater, for å sørge for optimal plassering og for best mulig plass i lokalet. Utstyr som tau og slynger kommer tilbake ila. helgen/tidlig kommende uke.
  • De ansatte på barnepassen har blitt hardt rammet under pandemien, etter hele 19 måneder uten jobb og med nedstengt barnepass er det få ansatte igjen. Vi startet heldigvis rekrutteringen for 14 dager siden, vi så at dette kunne komme – dette går forhåpentligvis raskt. Du kan forvente en gjenåpning av barnepassen fra mandag den 11. oktober, også gir vi beskjed om det blir mulig å gjenåpne før den tid.

Vi har alle et ansvar; hold deg hjemme ved symptomer på sykdom, kom frisk på trening. Vi sørger for god hånd- og hostehygiene, også vasker vi over utstyr og apparater etter bruk. Sprayflaskene har kommet for å bli 🙂 

Ønsker deg en riktig god helg!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Koronarestriksjoner oppheves!

Flere
artikler