Innkjøp av utstyr, åpning av barnepass og hva som skjer fremover.

Hvis du lurer på hva som skjer i nærmeste fremtid, med barnepass, frokost og utstyr som kjøpes inn mm, så får du informasjon her:

Barnepass

Barnepassen gjenåpner fra den 11. oktober! Eneste forskjellen fra tidligere er at vi nå kommer til å sjekke medlemskap på dere som leverer barna. Dersom du har medlemskap fra før mars 2018, og du ønsker benytte barnepassen trenger du ikke foreta deg noen endring. Om du har BASE eller PLUSS medlemskap fra senere tid, er du nødt til å oppgradere medlemskapet ditt til TOTAL, for at du skal ha muligheten til å benytte medlemskapet.

Frokost

Vi starter med frokostservering fra mandag den 11. oktober. Frokost blir servert mandag, onsdag og fredag fra kl.06:30-09:00. Morgensykkel varer fra 06:15-07:10 man, ons, fre, så her kan du slå to fluer i en smekk! For at du skal kunne benytte deg av frokosten gjelder samme regler som ved barnepassen. Medlemmer før mars 2018 hadde dette inkludert, da skal det fortsette slik. Medlemmer etter mars 2018 har fått valget når det velges medlemskap, så om du har BASE eller PLUSS, kan du oppgradere til TOTAL i resepsjonen.

Badstue

Badstuen i herregarderoben er nå i orden og fikset. Vi har byttet det som er for å få liv i systemet, så nå kan du benytte badstuen som tidligere! Badstuen i damegarderoben fungerer som alltid.

Nytt utstyr til gruppetimer

Vi har gått til innkjøp av nytt utstyr til gruppetimer. Det kommer bl.a. nye pilatesmatter, nye bosuballer, flere handler, nye reebok treningsmatter ++. Vi gleder oss til nytt og frest utstyr i salen!

Service av utstyr og apparater

I tråd med at vi hele tiden ønsker å forbedre oss, har vi nå gjort en avtale med FitnessEngros vedr. service og vedlikehold av alt utstyr. De kommer til å gjennomføre fullservice på alt av utstyr og apparater 1 gg i kvartalet. Det er snakk om fiks av alt fra kondisjonsutstyr og apparater, til vaiere, plugger og putetrekk. Dvs at vi får besøk og service på alt 4 ggr i året, for å sørge for at vi tar slitasjer og småfeil på forskudd. Første runde blir i oktober. Vi har troen på at dette vil være med på å heve standarden på senteret, samtidig som vi håper at det vil bidra til økt tilfredshet for deg som medlem.

Nå fikk vi nye og fantastiske tredemøller, vi får nytt utstyr til salene, også gjennomføres første storservice på alt av utstyr i oktober. Vi fortsetter med drømmer og ønskelister, samtidig som vi må forholde oss til realiteten om at vi må være litt forsiktig og gå ett steg av gangen.

Ønsker deg en riktig god helg!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Innkjøp av utstyr, åpning av barnepass og hva som skjer fremover.

Flere
artikler