Når får vi lov til å åpne treningssenteret?

Vi synes det er viktig at du som medlem får god- og oppdatert informasjon på hva som skjer fremover med treningssenteret. Vi skal tross alt klare dette sammen!

I går la regjeringen frem status på tiltakene som er iverksatt, og hva som skjer fremover. Treningssentrene ble ikke nevnt spesifikt, men andre helsetjenester skal kunne åpne hvis de følger krav om smitteverntiltak. Vi vet lite om når vi får lov til å åpne treningssenteret, så vi blir nødt til å smøre oss med tålmodighet og følge med på utviklingen. Du er den første som får vite, når vi vet mer.

Regjeringen åpner opp for andre virksomheter som er stengt på grunn av smittevernhensyn. Treningssentre ble ikke nevnt, men vi er i tett dialog med myndighetene på innspill til en standard for smittevern for vår bransje. Vi jobber for at dette skal gi muligheter for en gjenåpning så raskt som mulig, sier bransjedirektør Kjersti Oppen i Virke Trening.

Hva skjer videre?

Vi smører oss inn med tålmodighet og maling; det er hva vi bruker tiden til i disse dager. Vi har også stoppet alle trekk fremover i denne «stenge-perioden», dette inkluderer alt fra medlemsavgift til betaling for PT-tjenester; Avancia ønsker å ta sin del av dugnaden!

Nå ser det ut som det kommer støttepakke, også for treningssentrene. Støttepakken kommer ikke til å dekke tapt inntekt, men kommer til å dekke deler av våre faste kostnader som husleie, strøm, vann/avløp etc. Forslaget er at det skal dekkes opp til 90% av de faste kostnadene, lønnskostnader går ikke under faste kostnader. Med denne støttepakken klarer vi oss gjennom denne perioden, også er vi avhengig av en god start når myndighetene gir oss lov til å åpne dørene igjen. Dette gjør at kommende periode blir noe lettere, også håper vi på en gjenåpning så snart som mulig. Vi gleder oss stort til å åpne et nytt og oppusset Avancia!

Din egen online-portal

Hele 752 av våre kjære medlemmer har registrert seg for online-hjemmetrening, over 150 medlemmer har fullført en eller flere økter med gruppetimer eller trening med PT i portalen. Vi synes det er skikkelig gøy at portalen brukes, og at det er så mange som blir med på trening! Dersom du enda ikke har fått mulighet til å registrere deg gratis, har du nå muligheten. Frist for å registrere din gratis online-portal er fredag den 10.april. Du som medlem har fått link til registrering via e-post og sms.

Ønsker deg og dine en riktig god påske!
Sender varme klemmer fra hele Team Avancia.

– Magnus, daglig leder

Hjemmetrening med Avancia

DIN EGEN ONLINE-PORTAL FOR HJEMMETRENING

Hverdagsaktivitet er viktigere nå, enn noen gang. Vi ønsker å bidra til at du får aktivitet i hverdagen for å kunne gi tilbake til de du er glad i! Du som trofast medlem får din egen tilgang til vår nye online-portal for hjemmetrening. Som medlem kan du registrere deg gratis innen fredag 10.april.

Online PT hos Avancia

TRENING & KOSTHOLD MED ONLINE-PT

Dette er for deg som ønsker å optimalisere kostholdet og hverdagsaktiviteten i kommende periode. OnlinePT innebærer oppfølging med din egen personlige trener over nett, og via din egen APP. Du vil få personlige planer på trening og kosthold, alt fra treningsprogrammer til kostholdsplaner, råd og tips. Dette kan være for deg selv, og eller for deg og din familie. Klikk her for å lese mer om OnlinePT. Klikk her for å bli kontakten av en Personlig Trener.

Flere
artikler