Kort oppdatering: Hva vi vet og hva vi er forberedt på

Kort oppdatering - hva vi vet og hva vi er forberedt på
Det er viktig for oss med god og tydelig kommunikasjon til deg som medlem. I denne perioden, på lik linje som forrige lockdown har vi fått veldig lite informasjon om hva som skjer eller kan skje videre. Vi sender derfor ut en ekstra e-post, slik at du holdes oppdatert på hva vi vet og hva vi er forberedt på.

NRK har nå skrevet om at den sosiale nedstengningen blir forlenget i Oslo, og at det blir gitt videre informasjon om dette til mandagen, den 30. november. Samtidig som vi nå vet at det blir en forlengelse av tiltakene i Oslo, vet vi ingenting om hva som skjer i vår kommune. På Lillestrøm kommune sine sider står det at de skal ha formannskapsmøte den 2. desember, for å vurdere tiltakene, samtidig som tiltakene varer ut den 2. desember. Hvis kommunen letter på tiltakene – er vi klare for en snarlig gjenåpning.

Personlig så tror jeg dessverre ikke at vi får gjenåpne i desember, dette med bakgrunn i situasjonen og hva som blir ført videre av tiltak i Oslo. Jeg tror tiltakene varer ut året og at vi får gjenåpne i januar 2021. Vi håper selvsagt på det beste, samtidig som vi er forberedt på hva som måtte komme.

Når vi vet mer om en eventuell forlengelse av tiltakene, vil du få e-post med valgmuligheter rundt frys av trekket som går den 20. desember.

Jeg er oppriktig stolt over det vi har sammen, og ikke minst enormt glad for all støtte vi har fått – dette skal vi klare sammen.

Du får informasjon med en gang vi vet noe mer.

Ta vare, så høres vi om ikke lenge. 

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler