Hva er gruppetrening, og hvordan fungerer det?

HVA ER GRUPPETRENING?

Her på Avancia har vi totalt fire saler der vi tilbyr et svært bredt utvalg av gruppetimer. Du finner to ordinære saler i første etasje, samt en spesialtilpasset sal for funksjonell trening. Disse benevnes henholdsvis som «sal 1», «sal 2» og «AFF-rom». AFF er forkortelse for Avancia Functional Fitness. Spinningsalen finner du i andre etasje med ankomst opp trapp fra resepsjonen. Våre erfarne og kunnskapsrike instruktører motiverer deg til å yte det lille ekstra, slik at du vil oppnå maksimal effekt av treningen din. Under timene vil du få hensiktsmessig instruksjon både med tanke på teknikk og anbefalt intensitet. Instruktøren vil guide deg gjennom hele timen, helt uavhengig av ferdighetsnivå. Det kreves ingen forhåndskunnskaper for å delta på våre gruppetimer. Uansett hva din målsetning med trening måtte være, vil du garantert finne timer som passer for akkurat deg.

HVEM PASSER GRUPPETRENING FOR:

Gruppetrening på Avancia er for absolutt alle. Enkelte av timene har spesifikk målgruppe, som f.eks. våre seniortimer. Våre resterende timer har til hensikt å forbedre en eller flere fysiske egenskaper. Som eksempel vil sykkeltimene forbedre din utholdenhet, mens styrketimene vil gjøre deg sterkere. Ta en titt på timebeskrivelsen som du finner i timeplanen på nett eller spør i resepsjonen dersom du er usikker på hva som er målsetningen med timen.

HVOR FINNER JEG TIMEPLANEN:

Du finner timeplanen på våre nettsider avancia.no under fanen «Treningstilbud» og valget «gruppetimer». Under hver enkelt time finner du informasjon om antall ledige plasser, samt lokalisasjon for timen. Du finner også timeplan i appen «ibooking».

JEG ER NY PÅ GRUPPETRENING, HVORDAN GÅR JEG FRAM FOR Å MELDE MEG PÅ TIME?

Start med å laste ned vår påmeldingsapp, «iBooking». Appen har oransje logo med en hvit pil. Følg så instruksjonene og du vil få opp vår timeplan, dag for dag. Bookingen åpner kl.22:00, tre dager før timen går av stabelen. Meld deg på i god tid for å sikre deg plass, da det er begrenset antall plasser. Når du ankommer senteret i forkant av timen, henter du ut din klassebillett i en av våre bookingterminaler. Du finner en på resepsjonsdisken og en på veggen rett fram fra porten. Billett skrives ut ved at du piper ditt medlemskort og trykker på ønsket time. Du tar med deg billetten til timen. Billett må hentes ut senest 10min. før timens start. Om dette ikke gjøres vil din plass gå videre til den første på venteliste. Siste frist for å melde seg av en time er to timer før oppstart. Dersom du melder deg av senere enn dette vil du registreres med en «ikke-møtt» i våre systemer. Ved tre «ikke-møtt» ila. en måned, vil du miste din mulighet til å forhåndsbooke gruppetimer den neste måneden.

HVEM ER VÅRE INSTRUKTØRER:

Våre instruktører er erfarne og kunnskapsrike. De aller fleste har jobbet som instruktører en årrekke. Instruktørene brenner for å gi deg den beste treningsopplevelsen, samt for å designe timer som sikrer deg maksimalt treningsutbytte. Samtlige innehar spesialkompetanse når det kommer til å motivere deg til å yte det lille ekstra, samt gjennomføre treningen med optimal teknikk. Blant våre instruktører finner du jordnære og ulike personer, med en ting felles; de motiveres av din deltakelse og treningsglede. Instruktørene er tilstede for deg som deltaker både før og etter timen, dersom du har spørsmål eller kun ønsker å slå av en prat.

Flere
artikler