Gradvis gjenåpning; Avancia sine PT får lov til å gjenoppta sitt viktige arbeid.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ventetiden for våre personlige trenere (PT) er over, de får lov til å gjenoppta sitt viktige arbeid fra i morgen, torsdag den 6. mai.

Vi vet ikke noe mer om når en eventuelt videre gjenåpning vil skje, det eneste som er sikkert er at det blir en gradvis gjenåpning og at du som medlem får beskjed med en gang det skjer noe nytt!

Trening med PT inne

  • PT 1-1 inne, med 2 meters avstand er nå tillatt.
  • Krav om legeerklæring for at PT timer skal gjennomføres. Det skal dokumenteres fra lege, manuellterapeut eller annet personell som kan skrive legeerklæring at du trenger trening ifm. rehabilitering eller opptrening. Din PT har et eget dokument du kan sende til legen for å motta erklæringen, dersom du er usikker på hvordan du skal gå frem.
  • Treningen gjennomføres på inne i Avancia sine lokaler, eller etter avtale med din PT.
  • PT timer gjennomføres med PT selv og maks 1 kunde.
  • Vi kommer friske til timen, vasker hender, hoster i armkroken og holder avstand.

Er du nysgjerrig på hva en PT kan gjøre for deg? Det kan være trening, coaching, samtaler mm. Les om PT ved å klikke på knappen under eller klikk her for å lese om hver enkelt PT. Du finner kontaktinformasjon inne på PT sin profil.

Gruppetrening ute

  • I flere andre kommuner er det nå lov til å trene ute under tiltakene 5B. Lillestrøm har valgt å holde en strengere linje. Når det eventuelt skjer noen endringer vil du som medlem få beskjed med en gang!
  • Vår PT Rita Simonsen kjører online-LIVE trening med alle våre medlemmer, dette koster ingenting for deg som medlem og skal være et tilbud under nedstengning. Du kan lese mer om hvordan du kan bli med på treningene ved å klikke her.

Vi er i god dialog med kommuneoverlegen, dette gjør at en gradvis gjenåpning blir noe enklere. Nå venter vi på hva som skal komme av lettelser ved neste del av gjenåpningen. Du får beskjed med en gang vi vet noe mer.

Jeg har troen på at vi sees snart!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler