Dette skjer hos Avancia i desember:

Det er mye spennende som skjer fremover, desember blir en fartsfylt måned - her kommer viktig informasjon til deg som medlem. Noe av det vi gleder oss mest til er at alle medlemmer kan ta med en venn på trening, gjennom hele desember. Vi åpner også opp for at alle våre medlemmer skal få muligheten til å prøve gruppetimer i desember, selv om du kanskje ikke har dette inkludert fra tidligere. Vi gleder oss!

Gruppetreningsmåned hos Avancia

I hele desember kan samtlige av våre medlemmer benytte vårt gruppetreningtilbud. Informasjon om hvordan du kan bli med på gruppetrening blir sendt til fredagen, den 19.11.

Ta med en venn

Fra onsdag 01.12. kan alle medlemmer ta med en venn på trening, gratis, gjennom hele desember. Om det er en venn fra jobb eller studenten som kommer hjem til jul, så er de hjertelig velkommen! Henvend dere i resepsjonen, så får vi registrert besøket på din venn, og deg som potensiell verver.

Dette skjer hos Avancia i desember:

Vervekampanje

Ved siden av at du kan ta med en venn, kjører vi vervekampanje for deg som medlem. Du får gavekort på hele kr. 1000,- pr. vervede medlem som kan brukes for å betale medlemskap eller personlig trening (PT).

Eksempel: Verver du 3 medlemmer, får du kr. 3000,- disponibelt på din Avancia-konto, som kan brukes til å betale for treningsmedlemskap eller trening med PT.

Avancia Functional Fitness (AFF) blir inkludert i PLUSS-medlemskap

Vi har kommet til den erkjennelse at vi ikke er best på functional fitness/crossfit, så nå gjør vi helomvending og fokuserer på det vi kan best. Dette gjør også at flere får et bedre og større treningstilbud. Fra 01.12.21 blir AFF inkludert i PLUSS-medlemskapet. PLUSS er medlemskapet for deg som har gruppetimer inkl. i medlemskapet. Hvis du har PLUSS, så kan du nå også trene i AFF utover oppsatte timer der inne.

Hvis du er nysgjerrig på AFF og gruppetimer, kan du teste hele desember måned (uten ekstra kostnad). Vi åpner opp slik at alle kan booke seg på timer og bli med. Hvis du oppgraderer medlemskapet til PLUSS innen 31.12.21. vil du få PLUSS til 499,- i mnd. Listeprisen for våre medlemskap endres fra 01.01.22., som gjør at PLUSS øker til 569,- i mnd. for nye medlemmer eller ved endring av type medlemskap.

Dette skjer hos Avancia i desember:

Pris- og indeksregulering

Fra den 01.01.22. vil vi pris- og indeksregulere våre medlemskap:
For deg som allerede er medlem, vil medlemskapet kun reguleres etter konsumprisindeksen som nå er 4%. Dette tilsvarer ca. 20,- i økning pr. måned, fra trekket den 20.01.22. Du som allerede er medlem vil ikke bli berørt av annet enn indeksreguleringen.

Fra den 01.01.22. øker vi listepris for alle våre medlemskap. Eks. PLUSS-medlemskapet som i dag koster 499,- (Inkl. styrke, kondisjon og alt av gruppetimer), endres til 569,- i mnd. fra den 01.01.22.

Hvis du ønsker gruppetimer inkl. i ditt medlemskap, lønner det seg å oppgradere innen 31.12.21.

Oppdaterte medlemsvilkår

Oppdaterte medlemsvilkår fra 15.11.21. Endringen beskriver i hovedsak hva som skjer når du eks. har studentmedlemskap, og ikke lenger er student. Og når du eks. jobber i en bedrift som betaler for medlemskapet, og du bytter jobb. Du kan lese om vilkårene her.

Utover informasjon som blir gitt via kommunen sin hjemmeside, har vi ikke fått noen videre føringer når det kommer til covid-19 og smittesituasjonen. Vi sørger for å tilrettelegge for et bra smittevern, også ber vi om et økt fokus på at vi kommer friske på trening og vasker etter oss. Informasjon kommer med en gang vi vet noe.

Si ifra om det er noe du lurer på, eller om noe er uklart. Vi gleder oss til en aktiv desember!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Dette skjer hos Avancia i desember:

Flere
artikler