Dag 1 i et ord: FANTASTISK!

Tusen takk for en fantastisk dag 1!

Lite visste vi om hva dagen skulle bringe. Jeg forventet at dagen skulle bli bra, men hadde aldri i min villeste fantasi forventet så mye gode tilbakemeldinger og positivitet. Vi er alle enige, dette var en fantastisk start på vår nye treningshverdag.

Dagen startet med sommerfugler og spenthet. Det føltes som om det var første skoledag – det kjentes godt.

Vi fant tidlig ut at systemet for telling fungerte bra, men at vi var nødt til å gjøre en endring når det kom til forbruk av papir. Vi kastet oss rundt og gikk til innkjøp av 1000 vaskekluter – alle medlemmer får utdelt klut når kommer på trening, kluten er personlig gjennom treningsøkten og kokvaskes mellom hver bruker. På den måten så holder vi forbruket av papir nede og samtidig opprettholder våre gode rutiner for vask av utstyr og apparater.

Vi er enige i og setter meget stor pris på at samtlige medlemmer fulgte alle regler, dette gir oss en trygghet og en sikkerhet. Dette kommer til å gå veldig bra, takket være deg som medlem.

Ønsker å si tusen takk til alle medlemmer for at dere sprer glede og energi. Dag 1 var fantastisk, vi gleder oss til fortsettelsen!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler