Bekreftet: Vi gjenåpner den 3. februar!

Da kom endelig bekreftelse på at vi får lov til å gjenåpne den 3. februar. I dette skrivet får du viktig informasjon som du er nødt til å lese godt gjennom, slik at du vet hva som skjer fra din første treningsdag. Vi har også godt med oppslag og informasjon på senteret.

I kommende periode er det viktig at du som medlem og ikke minst vi som endel av Team Avancia følger alle retningslinjer som blir gitt. Dette er avgjørende for at vi få lov til å holde åpent og for å sørge for at alle skal være trygge på senteret.

Gradvis gjenåpning fra 3. februar

 • Det er pr. nå kun tillatt å trene for personer bosatt i Lillestrøm kommune.
 • Når det gjelder gruppetimer innendørs trenger kommunen å få noen avklaringer fra sentrale myndigheter. Vi skal få informasjon med en gang de vet noe mer om når vi kan starte med gruppetimer. Vi ser på alternativer til hvordan vi kan løse dette i perioden vi er pålagt å holde gruppetimer innendørs stengt. Informasjon kommer.
 • Vi skal holde 2 meters avstand på senteret, bruke munnbind ved ankomst, og når du forlater senteret. Samt på alle områder der det ikke utøves fysisk aktivitet.


Vi har satt en begrensning på antall i lokalet til enhver tid. Vi anbefaler at du som kan trene på morgen/formiddag gjør dette, også avlaster vi trykket på kveldstid. Om vi når maksantall i lokalet vil det bli organisert kø på utsiden av senteret.

Avancia Skedsmokorset trygt senter

Hva forventer vi av deg?

 • Kom frisk!
  Du skal ikke komme på trening dersom du er syk, føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Dette ser vi meget strengt på.
 • Hold avstand!
  Alle skal holde trygg avstand på 2 meter. Det er ikke tillatt med berøring, klemming eller håndhilsing.
 • Vask hendene!
  Alle medlemmer skal vaske eller rengjøre hendene sine med antibac/såpe før og etter trening. Husk at god hostehygiene er minst like viktig som god håndhygiene.
 • Vask av utstyr!
  Alle medlemmer får utdelt sprayflaske med desinfeksjon ved ankomst. Alle besøkende skal vaske av utstyr og apparater før og etter bruk.
 • Bruk munnbind!
  Du skal bruke munnbind ved ankomst, og når du forlater senteret. Samt på alle områder der det ikke utøves fysisk aktivitet.


PS: Hvis du vil trene og er i risikogruppe. Ta kontakt med lege for medisinske råd.

Hvordan trene «i den nye tiden»:

 • Skal du på gruppetimer booker du trening via vår nye app (appstore eller googleplay). Vi anbefaler at alle medlemmer laster ned vår nye app, her kommer det nyttig informasjon ifm kommende periode.
 • Skal du trene styrke- eller kondisjon er drop-in som vanlig. Vi anbefaler at alle som kan trene på morgen/formiddag gjør det. Dersom vi når maksgrensen for antall personer i lokalet så kan du risikere at du må vente. Vi er nødt til å be om at alle medlemmer er tålmodige i kommende periode, spesielt de første tiden slik at vi får evaluert og sett hvordan den nye hverdagen fungerer.
 • Kom ferdig skiftet i nyvasket tøy. Du får sprayflaske med desinfeksjon og egen klut ved inngang. Dette skal du ha med deg ila. treningen og vaske av utstyr og apparater. Flasken vaskes over og kluten legges i egen beholder for brukte kluter etter bruk, slik at vi kan klargjøre til neste bruker.

Bekreftet: Vi gjenåpner den 3. februar!

viktige punkter til deg som medlem:

 1. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme.
 2. Hostehygiene og renhold av utstyr. Host i papir eller armkroken og vask av alt utstyr etter bruk. 
 3. God håndhygiene, både ved å vaske hendene ved ankomst og ofte underveis ­og spesielt å unngå å ta seg i ansiktet med urene hender, er viktig for å hindre kontaktsmitte.
 4. Økt fysisk avstand (2 meter) mellom mennesker reduserer muligheten for smitte, også før symptomer på sykdom oppstår.
 5. Ikke opphold deg lengre enn nødvendig på senteret. La oss sørge for at alle får trent.
 6. Bruk munnbind ved ankomst og når du forlater senteret. Samt på alle områder der det ikke utøves fysisk aktivitet.

Åpningstider fra 03. februar:

Mandag: 06:00-22:00
Tirsdag: 08:00-22:00
Onsdag: 06:00-22:00
Torsdag: 08:00-22:00
Fredag: 06:00-21:00
Lørdag: 09:00-18:00
Søndag: 10:00-19:00

Barnepass holdes stengt og vi vet ikke når den kan åpnes. Vi serverer heller ikke frokost i kommende periode. Dersom du har medlemskap som inkluderer barnepass og frokost vil du settes ned til medlemskapet Avancia Pluss som inkluderer styrke- og kondisjonstrening samt gruppetimer.Det er spesielt viktig at vi alle følger gitte regler og retningslinjer, slik at vi kan forbli åpent. Sammen skal ivareta hverandre sin trygghet, samtidig som det er ekstra viktig for oss at alle har det bra.

Vi håper det er flere som har mulighet til å periodisere treningen utover dagen og uken, dette er spesielt viktig – slik at vi slipper å nekte noen inngang ved at vi når maks antall i lokalet.

Gleden er stor over at vi nå får lov til å gjenåpne! Vi sees på trening 🙂

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler