Bekreftet: Vi åpner den 15. juni!

Da kom endelig bekreftelse på at vi får lov til å åpne den 15.juni. Her kommer viktig informasjon som du er nødt til å lese godt gjennom slik at du vet hva som skjer fra din første treningsdag. Vi har også godt med oppslag og informasjon på senteret.

I kommende periode er det viktig at du som medlem og ikke minst vi som endel av Team Avancia følger alle retningslinjer som blir gitt. Dette er avgjørende for at vi fortsatt skal få lov til å holde åpent og for å sørge for at alle skal være trygge på senteret.

3 hovedpunkter for smittevern

Bransjenormen tar utgangspunkt i de tre bærende pilarene for smittevern som Helsedirektoratet har basert sine veiledere på:

 1. Kunder og ansatte som har symptomer på covid-19 skal holde seg hjemme.
 2. God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold.
 3. Holde minst 1 meters avstand og redusert kontakt mellom personer.

Vi har satt en begrensning på antall i lokalet til enhver tid. Etter vurdering av tidligere besøk i perioden og ifm regler og rutiner har vi besluttet å ikke kjøre booking på styrke- og kondisjonstrening. Vi anbefaler at du som kan trene på morgen/formiddag gjør dette slik at avlaster vi trykket på kveldstid. Dersom vi ser behovet for booking vil dette komme raskt.

Avancia Skedsmokorset trygt senter

Hva forventer vi av deg?

 • Kom frisk!
  Du skal ikke komme på trening dersom du er syk, føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Dette ser vi meget strengt på.
 • Hold avstand!
  Alle skal holde trygg avstand på 1 meter, ved harde kondisjonsøkter øker avstanden til 2 meter. Det er ikke tillatt med berøring, klemming eller håndhilsing.
 • Vask hendene!
  Alle medlemmer skal vaske eller rengjøre hendene sine med antibac/såpe før og etter trening. Husk at god hostehygiene er minst like viktig som god håndhygiene.
 • Vask av utstyr!
  Alle medlemmer får utdelt sprayflaske med desinfeksjon ved ankomst. Alle besøkende skal vaske av utstyr og apparater før og etter bruk.

PS: Hvis du vil trene og er i risikogruppe. Ta kontakt med lege for medisinske råd.

Hvordan trene «i den nye tiden»:

 • Skal du på gruppetimer booker du trening via vår nye app (appstore eller googleplay). Vi anbefaler at alle medlemmer laster ned vår nye app, her kommer det nyttig informasjon ifm kommende periode.
 • Skal du trene styrke- eller kondisjon er drop-in som vanlig. Vi anbefaler at alle som kan trene på morgen/formiddag gjør det. Dersom vi når maksgrensen for antall besøkende så kan du risikere at du må vente. Vi er nødt til å be om at alle medlemmer er tålmodige i kommende periode, spesielt de første ukene slik at vi får evaluert og sett hvordan den nye hverdagen fungerer.
 • Kom ferdig skiftet og med håndkle/vaskeklut. Du får sprayflaske med desinfeksjon ved inngang. Denne skal du ha med deg ila. treningen og vaske av utstyr og apparater før og etter bruk. Bruk av eget håndkle/klut gjør at vi slipper enorme mengder med avfall, samtidig som vi kommer til å få en enorm kostnad på papir. Flasken leveres etter treningen, vaskes over og gjøres klar til neste som skal benytte den.
Bekreftet: Vi åpner den 15. juni!

viktige punkter til deg som medlem:

 1. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme.
 2. Hostehygiene og avstand er avgjørende for å begrense dråpesmitte.
 3. God håndhygiene, både ved å vaske hendene ved ankomst og ofte underveis ­og spesielt å unngå å ta seg i ansiktet med urene hender, er viktig for å hindre kontaktsmitte.
 4. Økt fysisk avstand mellom mennesker reduserer muligheten for smitte, også før symptomer på sykdom oppstår.
 5. Alt utstyr må vaskes av etter bruk.
 6. Alle medlemmer må medbringe eget håndklede for å ligge på etc, men matter og annet utstyr kan lånes av oss dersom dette vaskes over etter bruk.

Åpningstider fra 15. juni 2020:

Mandag: 06:00-21:00
Tirsdag: 08:00-21:00
Onsdag: 08:00-21:00
Torsdag: 08:00-21:00
Fredag: 06:00-20:00
Lørdag: 09:00-17:00
Søndag: 10:00-18:00

Barnepass holdes stengt og vi vet ikke når den kan åpnes. Vi serverer heller ikke frokost i kommende periode. Dersom du har medlemskap som inkluderer barnepass og frokost vil du settes ned til medlemskapet Avancia Pluss som inkluderer styrke- og kondisjonstrening samt gruppetimer fra trekket den 20.07.20.

Vår fremtid belager seg på at alle regler og retningslinjer blir fulgt. Vi håper alle tar dette seriøst for alles trygghet og samtidig tar med deg masse godt humør og treningsglede ned på senteret.

Vi håper det er flere som velger å periodisere treningen utover dagen og uken, slik at vi slipper å nekte noen inngang ved at vi når maks antall i lokalet. Hvis det blir behov så har vi løsning for booking klart, derfor så anbefaler vi at du laster ned den nye appen her: appstore eller googleplay.

Gleder meg som en unge til vi sees igjen, det vet jeg hele Team Avancia gjør. Håper vi ser deg til uken også sier du ifra til oss hvis du lurer på noe.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler