Avancia stopper medlemstrekk den 20. mai

Vi har nå tatt avgjørelsen om trekk av medlemsavgift. Avgjørelsen baserer seg på hva vi tror er best for Avancia sin fremtid, og ikke minst hva som skal til for at flest mulig av våre medlemmer blir med så lenge som mulig.

Når det kommer til trekk av medlemsavgift, er det mye som veier for og imot å starte/stoppe trekkene. Vi ønsker å ta den avgjørelsen vi tror flesteparten av våre medlemmer er fornøyde med, og den avgjørelsen som gjør at våre kjære medlemmer er med på å støtte oss gjennom den kommende perioden og så lenge som mulig.

Vi velger å stoppe alle trekk av medlemsavgift og innbetalinger ifm medlemskap nå den 20. mai, selv med en planlagt åpning av treningssenteret den 15. juni. Vi ønsker å stoppe trekkene for å ta ytteligere del av dugnaden, vi tror det er med på at du som medlem ønsker å støtte oss ytteligere etter vi har åpnet. Har gjennom denne perioden tatt endel avgjørelser som ikke alltid har vært like enkle, men trolig avgjørende for vår fremtid. Vi har de siste 2 månedene stoppet innbetalinger til nærmere 2.400.000,-. Det er mye penger, og noe vi aldri kommer til å se igjen.. Etter alle tilbakemeldingene vi har fått så er jeg rimelig sikker på at dette er noe vi skal klare sammen, det er mulig hvis støtten og optimismen fortsetter.

Håper at du som medlem forstår at vi tar våre avgjørelser basert på ditt beste. Dette for å sørge for at du har det best mulig som endel av Avancia-familien, og for å sikre Avancia sin fremtid. Vi er nødt til å tenke langsiktig, også håper jeg virkelig at vi får den støtten vi trenger for overlevelse. Som du vet har vi fått betalingsutsettelse hos endel av våre leverandører, dette har gjort at vi overlever denne perioden men står en meget tøff tid i vente. Det er nå vi skal begynne å kjempe, dette skal vi klare sammen.

Ønsker deg og dine kjære en fin 17. mai feiring. Følg råd og anbefalinger, vi sees om ikke så lenge.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler