Avancia stenges ned igjen..

Vi stenger igjen..
Det er med tungt hjerte jeg skriver denne meldingen, som nok en gang skal sendes ut til våre kjære medlemmer. Lillestrøm kommune har nå bestemt at treningssentre i Lillestrøm skal holdes stengt i en kortere periode. Vi har snakket med ordføreren som har gitt oss beskjed om at vi stenger i dag den 10.11.20 kl.17:00. Vi har ikke fått tilbakemelding på åpningsdato, men hvis de følger Oslo så blir vi stengt i 3 uker. En ny lockdown er noe vi har vært forberedt på, men det føler likevel som et sjokk - dette var utenkelig for noen dager siden.

Det er mange fordeler med at vi har vært gjennom dette tidligere. Vi vet på mange måter hva som fungerer – vi kom oss gjennom forrige periode på en bra måte. Etter alle tilbakemeldinger fra våre kjære medlemmer og hvordan vi føler responsen har vært – så skal vi kjøre den samme linja med 100% åpenhet og ærlighet.

Trekk av medlemskap

Trekket som går den 20.11 er allerede sendt til banken, det får vi ikke stoppet. Vi er pålagt steng i en kortere periode, så forhåpentligvis er vi tilbake i drift så snart som mulig. Hvis dette skal vare lenger enn først forventet så vil du som medlem få valget mellom å fryse ditt medlemskap kostnadsfritt, eller støtte oss med din fulle medlemsavgift. Vi kan ikke belage vår fremtid på 100% stopp av trekk og eventuell kompensasjon fra myndighetene. Vi er overveldet over alle tilbakemeldinger og hvor mange som ønsker å støtte oss gjennom kommende periode – vi tror derfor at det er riktig å gi deg som medlem valget. Når den tid eventuelt kommer, så vil du motta en e-post med dine valgalternativer.

Det har ikke kommet noen kompensasjonsordning for denne nedstengningen, så vi håper dette går raskt over. Vi satt oss selv i en meget vanskelig situasjon med å stoppe alle trekk i forrige periode, det har vi ikke mulighet til nå – vi er avhengig av støtte fra deg som medlem for å komme oss gjennom kommende periode.

Du kan lese om vårt corona-regnestykke fra forrige lockdown her.

Avancia stenges ned igjen..
Bilde fra oppussing under forrige lockdown.

Gratis online-portal for hjemmetrening til Avancia sine medlemmer

Under forrige lockdown fra 12.mars til 15.juni, satt vi sammen en ny hjemmeside på rekordtid med muligheten for gratis online-trening for våre medlemmer. I portalen finner du 50+ videoer av trening med PT/instruktør og 100+ videoer av øvelser for hjemmetrening.

Vi håper at dette kan inspirere og motivere til hverdagsaktivitet for deg og din familie. Vi vet at fysisk aktivitet har en positiv virkning på det mentale. Håper dette kan bidra til hverdagsaktivitet for deg og din familie. Online portalen er gratis for alle medlemmer til 31.12.2021.

Du registrerer din gratis online-portal ved å klikke her.

Fysioterapeut og PT Linn Ranheim har satt opp forslag til ukeplan for din online-hjemmetrening. Her har du tre alternativer for hver dag, hele uka. Vi ønsker deg en aktiv uke!

Avancia stenges ned igjen..

Det er viktig for oss at du som medlem får fortløpende informasjon om hva som skjer. Du vil få informasjon pr. e-post og via vår facebook-side.

Vi har vært gjennom dette tidligere, det er ingen grunn til at vi ikke skal klare dette igjen. Vi smører oss med tålmodighet – også sees vi om forhåpentligvis ikke lenge! Ta vare på deg selv, ring venner og bekjente – det kan være godt å ha noen å snakke med.

Sender masse varme klemmer fra ditt #teamavancia.

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler