Avancia er pålagt videre nedstengning..

Vi gjenåpner frivekter
Da fikk vi beskjeden vi har ventet på, Avancia er pålagt videre nedstengning tom 18. desember. Selv om vi håpet på en gjenåpning den 3. desember, så har vi alle vært forberedt på at dette kunne skje.

For å tilrettelegge for at du som medlem holder deg aktiv med hjemmetrening, skal vi nå filme opp nye videoer for hjemmetrening. På den måten kan vi bidra der vi kan, spesielt i disse tider – og sørge for at du og din familie har muligheten til å holder deg aktiv.

Som vi har kommunisert ved flere anledningen den siste tiden – er vi avhengig av støtten fra deg som medlem for å komme oss gjennom denne perioden. Vi tok en meget stor risiko og tapte stort på å stoppe alle trekk under forrige lockdown, vi har rett og slett ikke råd til å gjøre det samme igjen. Vi vet lite om hva som venter rundt neste sving – vi er derfor avhengig av din støtte for å komme oss gjennom denne nedstengningen og sørge for at vi står oppreist når vi kommer ut på den andre siden.

Samtidig som vi oppfordrer og nærmest ber på våre knær for din støtte, har vi forståelse for at det også finnes flere andre der ute som er i en uønsket og vanskelig situasjon grunnet corona. Dersom du er en av de som er i en vanskelig økonomisk situasjon grunnet corona, så tilbyr vi deg nå å fryse ditt medlemskap med trekk den 20.12. ved å klikke her (frist for å registrere frys 05.12.20). Vi håper dette er med på å gjøre din situasjon enklere, samtidig som vi håper at så mange som mulig – har mulighet til å støtte oss.

Du vil fortløpende får informasjon om påfyll til online-portalen og nyheter som måtte komme.

Håper det går bra med deg og dine. Vi ser frem til gjenåpning!

Hilsen Magnus, daglig leder
#teamavancia

Daglig leder Magnus Christoffer Gundrosen, Avancia Skedsmokorset

Flere
artikler